Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera Vagos | Lale Lethal

Rejected
Status
Not open for further replies.

LaleLethal

Player
Player
Osnovne informacije:

1. Ime i Prezime:
Stefan Mirkovic
2. Godine: 24
3. Vremenska zona: +1|Belegrade, Bratislava...
4. Prosek online po danu: 8-12 sati
5. Moj Discord: desetijugovic#9091
6. Ime i Prezime ingame: Lale Lethal
7. Moj ID: 19114

Dodatne informacije:

Zašto želim biti lider bande Vagos:

1. Strast za organizacijom i ciljevima: Želim biti lider bande Vagos jer delim strast i viziju o tome kako banda može postati još moćnija i uticajnija u gradu. Imamo potencijal da dominiramo ulicama Los Santosa, i verujem da moja predanost i energija mogu potstaknuti članove bande da ostvare naše ciljeve.
  2. Iskustvo i sposobnosti vođenja: Kroz moje iskustvo u igri i vođenju drugih organizacija, stekao sam veštine vođenja, rukovođenja i donošenja odluka u stresnim situacijama. Verujem da mogu koristiti ove sposobnosti kako bih unapredio organizaciju i doveo je do novih visina.
  3. Želja za promenom i napretkom: Želim biti lider bande Vagos jer vjerujem da mogu doneti pozitivne promene unutar organizacije. Želim raditi na jačanju međusobnog poverenja među članovima, razvijanju strategija za osvajanje teritorija i unapređenju naše reputacije u kriminalnom podzemlju Los Santosa.
Savet za poboljšanje RolePlaya u organizaciji:

1. Postaviti jasna pravila i očekivanja: Definisati jasna pravila i očekivanja za članove organizacije kako bi se osiguralo da svi igraju prema istim pravilima. To uključuje pravila ponašanja, uloge unutar bande i postupke u određenim situacijama.
  2. Potstaknuti interakciju i saradnju: Potsticati članove bande da se međusobno angažuju i sarađuju u različitim situacijama. To može uključivati organizovanje pljački, borbe s rivalima ili izvršavanje misija zajedno kako bi se izgradilo poverenje i timski duh unutar organizacije.
  3. Stvoriti zanimljive priče i događaje: Kreirati zanimljive priče i događaje koji će potstaknuti članove bande da se više angažuju u RolePlayu. To može uključivati in-game događaje poput borbi za teritorije, unutrasnjih sukoba unutar bande ili raznih misija koje će zahtevati timski rad i strategiju.
  4. Redovna komunikacija: Održavanje redovnih sastanaka ili komunikaciju unutar organizacije kako bi članovi bili informisani o važnim događajima, promenama u strategiji ili bilo kojim drugim pitanjima koja utiču na organizaciju.
  5. Podržavati kreativnost: Podsticati članove bande da budu kreativni i da doprinose svojim idejama za unapređenje organizacije. To može uključivati razvoj novih strategija, stvaranje novih uloga unutar bande ili organizovanje zabavnih događaja koji će ojačati zajedništvo unutar organizacije.
Implementacija ovih saveta može pomoći u poboljšanju RolePlay iskustva u organizaciji i doprineti jačanju zajedništva među članovima bande Vagos.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom