Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47068
Players nickname
Don Karbi
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 1, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/9E8QwrP

Karbii Junior

Player
Player
Poštovani timu adminitratora,

Pišem vam u vezi mog bana na Grand RP serveru(rs). Moj korisnički ID je 47068, za GP 1.1

Želim iskreno izraziti žaljenje zbog svojih postupaka koji su doveli do bana mog računa. Razumijem da su pravila i pravilnik zajednice ključni za održavanje reda i pravednosti za sve igrače. Shvaćam da sam prekršio pravila i sada preuzimam potpunu odgovornost za to.

Želim vam osigurati da sam spreman naučiti iz ovog iskustva i pridržavati se pravila zajednice u budućnosti. Uvažavam vaš trud i napore u održavanju sigurnog i ugodnog okruženja za sve igrače na grand serveru.

Molim vas da uzmete u obzir moju molbu za unban i ponovno mi omogućite pristup serveru. Jamčim vam da ću se ponašati u skladu s pravilima i doprinijeti pozitivnoj atmosferi u zajednici. Molim Vas da se u što kraćem vremenu mogu vratiti igrici kako bih uživao u opuštanju sa prijateljima.🙏🙏

Hvala vam na vašem vremenu i razumijevanju.

Karbi Junior

Player
Player
kao 1 javljam se kao PRAVI KARBI JUNIOR molim muju da NE PRIHVATI OVAJ UNBAN APPEAL iz razloga jer mi je prvi put usao u acc te sada usao u forum acc nez kako ali da. Kao sto vidite to da sam danas napravio ovaj acc na forumu. Ako ce BILO KOJI administrator staviti ovo na razmatranje neka se meni prvo licno javi na discord karbijr. KAO 2 ovaj momcic zna da na 47068 (moji drugi acc) da imam 6 miliona te ce staviti sve pare na svoji racun. Njegov racun licni je 39592. Te mu je discord cjniksa. Stavite nas u poziv imam video gde njegovog glasa i mog glasa. Pa cemo usporediti ko je PRAVI KARBI JUNIOR. Te bih isto zamolio Muju da mi ne da permu za 1.1 na 18812 jer mi je usao na taj acc te prebacio sve novce sa acc DVA PUTA. Sada sam sve promijenio pa nista nemoze. Jucer sam 2 puta dobio obavestenje na gmailu da mi se neko pokusava prijavit na gmail. Sada trazi ovaj acc kako bi usao stavio sve pare na svoji racun te otisao kao da nista se nije desilo. Pogledajte logove, neznam kolko tocno rade ti logovi ali predpostavljam da to gledate preko Social cluba. Ako u logovima vidite sljedeci social club acc: thunderingNick12 to znaci da je to NIKSA PARAUNION. Ako zelite potvrditi da sam to ja odite na gmail od 47068 i javite mi se privatno na [email protected] i znati cete da sam to ja jer on nema pristup mojem gmailu. Mujo nadam se da si pametan i da mu neces dati acc. Mujo, molim te nemoj banati 18812 za bezveze. Radio sam 1.1 bas sa tom osobom koja je napravila ovaj post i stavrno sam glup za to. Vjeruj mi da nisam radio ovo jer sigurno nebi prodo drzavi auto koji se nemoze prodat nikome da dobim pare, te sve te pare dao njemu. Mujo, nisam prekrsio niti jedno pravilo od kada si mi dao unban na 18812 kao sto sam i obecao. Molim te nemoj ovom smradu davati acc jer je i za to skuzio lozinku jer je nisam promijenio na tome. Znam da twink nije appelable. Ali pisem ovo za svaki slucaj. Kao 3 ovo je pisano na chatgpt jer znam ovu osobu jako dobro. Kao 4 ovaj momcic je dobio warn i ban na 7 dana i vidim da mu je dosadno. Mujo hvala ti ako uspijes nesto rijesiti u ovome. (pravi) Karbi Junior

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, ID 18812 perma banovan za G.P 1.2, ID 39592 perma banovan za hakovanje i prebacivanje stvari

Status
Not open for further replies.
Top Bottom