Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 3.2 , G.P 6.15 , CR. ID:8644 , 45040

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Milos Sentic
Suspect ID
8644 , 45040
Date of violation
Feb 21, 2024
Time of violation
23:57
Proofs
https://youtu.be/f86U-4XO-9w

Senticmilos45

Player
Player
Terali su me da stanem dok sam vozio auto , mislio sam prvo da zele da me robaju jer to nije dozvoljeno sa jednim autom , zatim kad su stali video sam da imaju policijske pancire i tu su me vredjali i terali da izadjem iz auta a nisu u sluzbenom auto niti su slali zahtev kao policija... Zatim me prate i pucaju elektrosokom nakon 2,3 sek i vezuju me i pretresaju me... Prekrsili su veoma veliki broj pravila.Hvala

Jaki Panj

Player
Player
Lepo sam ti rekao da napustis vozilo, odbio si te si vozio. Ceo server je pucao u tih sat vremena i nisi mi se skroz ucitavao. Jednom sam te slucajnk udario jer si naglo zakocio. To tvoje citiram "sacu te nakacim" sam shvatio kao uvredu i zato sam te uvredio nazad jer ako si bezobrazan prema meni i ja cu biti prema tebi. To je buo Neon tj. GOV auto i mi nemamo mogucnost da saljemo poruke. Upucao te je kolega tejzerom jer si poceo da bezis a lepo smo ti rekli da se zaustavis. Mislim da nema potrebe za ovom zalbom ali kako god…

Jaki Panj

Player
Player
G.P 6.15 nismo prekrsili jer smo brojali i ja nisam pukao jer si me udario autom (da si okrenuo kameru nazad video bi), G.P 3.2 nismo prekrsili jer ti nismo spomrnuli roditelje, CR nismo prekrsili jer te nisam udarao kolima sve vreme vec samo jednom i to slucajno jer si naglo zakocio. Hvala lepo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom