Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51091
Players nickname
Ognjenn Angell
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Feb 10, 2024
Time
21:30
Proofs
Post in thread 'CL| 55999'

Ognjen Joe

Player
Player
Postovana administracijo,
G. Allen Sikter mi je dao ban za GP 6.17,nisam znao za to.Ranije kad sam pito ljude rekli su mi da trebam da imam samo program za snimanje.Ja sam okacio igraca za CL i onda sam video da sam ja dobio ban.Bilo mi je jako zao.Na tom akauntu sam imo dosta jako bitnih za mene stvari igro sam stalno i generalno u poslednje vreme nekrsim pravila od kad sam shvatio kolko je glupo kad se krse.Nadam se da ce te mi dati unban kako bi mogo da nastavim da igram rp normalno_Obecavam da se nece vise ponavljati,nadam se da imate razumevanja i da ce te mi dati jos jednu sansu.Potrudio sam se da ovaj Appeal napisem najbolje sto mogu.Svaki odgovor prihvtama(nadam se da ce biti pozitivan)
Nadam se da nece morati money wipe zbog para za koje sam se jako trudio i dugo radio,ali ako je to jedini uslov saglasan sam samo mi dajte unban molim vas
Pozdrav

Ognjen Joe

Player
Player
ovaj je lose napisan proof pa sam ponovo isto sve uradio samo na sledecem appelu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom