Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39018
Players nickname
Mirko_Senshi
Suspect ID
4114 15983 28281
Date of violation
Feb 24, 2024
Time of violation
21:43
Proofs
https://youtu.be/hkrIo1i6tmM

Micaaaaaa

propali drogas
Player
E DA Pocnemo. Gospoda 4114 i 15983 rade cisti 6.15. Posle se sazale te odluce da me dignu i tada da ih zapitam " Zašto". Tada gospodin ID 28281 isto radi 6.15 i pritom me dovršava. EVO I POVOVI:
pov1
pov2
pov3
Molim da se gospoda, posto ovo nije za ovaj server.
Mirko

Kron3r

Player
Player
Moliti cu administratora da obrati paznju na Redux .. Ovo je redux koji posjeduje zabranjen hit efekt

Andelko Bakowski

Leader
Leader
E DA Pocnemo. Gospoda 4114 i 15983 rade cisti 6.15. Posle se sazale te odluce da me dignu i tada da ih zapitam " Zašto". Tada gospodin ID 28281 isto radi 6.15 i pritom me dovršava. EVO I POVOVI:
pov1
pov2
pov3
Mirko
Ti si trca za nama u crnom odjelu mislili smo da si policajac i ubili te pa te dogli da trcis od tu ali si ti mudo koje rade fear i ostaje zato bijase ubijen kraj price.

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o situaciji u celosti - od pocetka
  • Izmedju prvog i drugog klipa fali vam minut koji je isecen
  • Imate rok 12h

Danilo Geri

Player
Player
pov1
pov2
pov3
Mirko
Redux kidalica

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o situaciji u celosti - od pocetka
  • Izmedju prvog i drugog klipa fali vam minut koji je isecen
  • Imate rok 12h
evo vam tog minuta, klip je isecen iz razloga sto lezim mrtav, tako da ne trosim vreme gospodi adminima

Micaaaaaa

propali drogas
Player
prihvatam da dobijem MG, no ocu isto da se gospoda kazne radi kurcenja.

Kron3r

Player
Player
To opet nije cijeli pov koji imas brt ... Od pocetka posalji da se vidi kako ides prvo iza mene trcis iz banke kad sam ubio lika oke odlezao sam kaznu ali ti ides iza mene cijelo vrijeme u crnom i daj taj pov kako se ljepo sve vidi... Poletio si za nama a kriv si od pocetka opce sto si isao iza mene cijelo vrijeme... Ja sam svoju kaznu zavrsio pa ti eto vam mslm kako admini odluce al cijeli pov kaci kako je admin i trazio a ne ovako

Micaaaaaa

propali drogas
Player
To opet nije cijeli pov koji imas brt ... Od pocetka posalji da se vidi kako ides prvo iza mene trcis iz banke kad sam ubio lika oke odlezao sam kaznu ali ti ides iza mene cijelo vrijeme u crnom i daj taj pov kako se ljepo sve vidi... Poletio si za nama a kriv si od pocetka opce sto si isao iza mene cijelo vrijeme... Ja sam svoju kaznu zavrsio pa ti eto vam mslm kako admini odluce al cijeli pov kaci kako je admin i trazio a ne ovako
ti si kaznjen, pricas za sebe, ostali nisu tako da...

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Zatrazeni POV od pocetka situacije nije dostavljen u zadatom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom