- Vaše ime IRL - Kristijan
- Vaše godine - 13
- Vremenska zona - +2
- Prosjek online po danu - 5-8h
- Vaš Discord - kikogame123#9423
- Vaše ingame ime - Kiko Nevolja
- Vaš ID - 36428
dodatne informacije
- Lider za..... - The Families Gang
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Ovako ja bih zeleo biti Lider kriminalne organizacije, hteo bih da se uprobam kako lider na The Families za ovaj posao ja smatram da sam spreman. -Takodje bih zeleo biti lider kako bi naucio neke ljude o RolePlay-u ja sam igrac koi HARD RP-am, isto tako imam i drugare koi HARD RP-aju. -I zadnji razlog je vidim kako neko drugi vodi kriminalnu organizaciju pod imenom The Families i ne svidja mi se njihov posao kako oni RolePlay-u jako se prave pametni zbog toga sto su lideri ja kad bi bio lider ja bi gledao da sve bude dobro i pod kontrolom. 3-Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. -Pre ulaska u organizaciju clanovi bi bili ispitani vecinu glavnih pravila u getu sto se tice pucanja i pljackanja i samim tim ne bi svako ulazio u organizaciju da stetio istoj i drugima. -pod moim mandatom glavna stvar ce biti da ozivimo geto i RP {FZ,pljacka pprodavnice,kradja vozila,ITD.} -Potrudicu da podelim bonuse ako moji clanovi pokazu dobru aktivnost na dogadjajima kako ne bi izgubili veru u bandu.
Rankovi.
1: Suspend
2: New member
3: Member
4:Families member
5:gheto leader
6:grafiter
7:grafit co.leader
8:grafit leader
9:turfer
10:command
11:high command
12:co.leader
13:leader
Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje prijave.