Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49369
Players nickname
Vuk_Northic
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Feb 25, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/609445/#post-2209798

Bruh Li

Player
Player
Postovana administracijo prije par dana sam dobio ban za "DOXING" zato sto sam poslao random sliku sa interneta gos. Coby Cmardingtonu, i on je na osnovu toga zakljucio da me okaci na forum. Kakav je to doxing ako sam ja to njemu poslao privatno na discord, nikakva ic situacija nije postojala, nego sam mu tu sliku poslao na discord sto je occ situacija. nema mi nikakve logike na osnovu cega sam ja dobio ban ingame ako sam pisao njemu poruke na discord. sta ja sad treba da dobijem ban na svim serverima (fivem i tako dalje), ne kontam?

Bruh Li

Player
Player
Prikljucujem se ovome i meni je preceno privatno pa je receno da to nema veze sa serverom i forumom
tako da privatne poruke ne mogu da se kaznjavaju ako je to ovde uradjeno onda korupcija na max
ako je prjetnja mogu ali ako je nesto sto nije vezano za grand onda se slazem sa tobom

Bruh Li

Player
Player
Postovana administracijo prije par dana sam dobio ban za "DOXING" zato sto sam poslao random sliku sa interneta gos. Coby Cmardingtonu, i on je na osnovu toga zakljucio da me okaci na forum. Kakav je to doxing ako sam ja to njemu poslao privatno na discord, nikakva ic situacija nije postojala, nego sam mu tu sliku poslao na discord sto je occ situacija. nema mi nikakve logike na osnovu cega sam ja dobio ban ingame ako sam pisao njemu poruke na discord. sta ja sad treba da dobijem ban na svim serverima (fivem i tako dalje), ne kontam?

molim vas da se svaki daljni offtopic kazni!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom