Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43175
Players nickname
Ayan Aezakmi
Suspect ID
39013,31890
Date of violation
Feb 25, 2024
Time of violation
17:8
Proofs
https://youtu.be/ZzDfvQy5sCo?si=ksPYpirNL0CLqeok

Conee

Player
Player
HAHAHAHAH ja sam 39013 jednom sam te udario to nije CD nauci pravila druze molim te

Conee

Player
Player
I zamolio bi admine da provere revolver koji ima posto je preko kolena hvala unapred🤩

Ayan_Aezakmi

Player
Player
nemas dokaz da imam nesto ilegalno to pises na moju zalbu a nemas muda da okacis zalbu na mene za ilegalne stvari zato sto ja nisam ti da stavljam hit boxove rev skinove i da pravim po 50 akaunta i da kupim gta 5 100 puta

Conee

Player
Player
nemas dokaz da imam nesto ilegalno to pises na moju zalbu a nemas muda da okacis zalbu na mene za ilegalne stvari zato sto ja nisam ti da stavljam hit boxove rev skinove i da pravim po 50 akaunta i da kupim gta 5 100 puta
HAHAHAHAHA nikad banovan nisam bio kao prvo kao drugo igram na projektu 2 godine i vise nikad nista nisam skidao a kamoli da me neko kacio za nesto tkd molim te smiris strasti to sto ti imas revolver preko kolena(ilegalan) nije moj problem ti mozes mene da okacis slobodno za bilo sta od chitova pa ces videti da nemam moze da me provere slobodno

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 31890 dobit će kaznu za CD

ID 39013 vas je udario jednom te smatram da je to bilo greskom ili missclick.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom