Usporite snimak i videcete kako metkovi lete pored mene a pogodio je sve moguce,revom me je omasio 2 puta izvadio AR i ubio me u roku jedne sekunde,da je popio sok 25% mozda bih mogao da razumem,resite ga se
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHH, REŠITE GA SE
a nisi moro ej, mini hitbox radi svoje
Usnimio sam ti ovaj POV da znaš samo u slučaju da obrišeš
taj redux je ilegalan nema pod vodu travuUsporite snimak i videcete kako metkovi lete pored mene a pogodio je sve moguce,revom me je omasio 2 puta izvadio AR i ubio me u roku jedne sekunde,da je popio sok 25% mozda bih mogao da razumem,resite ga se
ma boli me uvo za redux koji koristi,da ima hitbox na ovom povu ima,redux je sada manje vise nebitantaj redux je ilegalan nema pod vodu travu
A ako pricas za moj,ne sekiraj se,Jitsu je legalan 100%taj redux je ilegalan nema pod vodu travu
Ti na ovom povu imas i hitbox i trigger,hvala Bogu pusticemo admine da odrade,lepo si rekaoUsporite snimak pa ces videti da mi je nisan na tebi, a hit indicator izlazi ispred tebe jer si uradio speedboost i dsyncas se. Manite da smarate i pustite admine da rade svoj poso
npcTi na ovom povu imas i hitbox i trigger,hvala Bogu pusticemo admine da odrade,lepo si rekao
ma boli me uvo za redux koji koristi,da ima hitbox na ovom povu ima,redux je sada manje vise nebitansta
druze ti si ne znas sta pisesTi na ovom povu imas i hitbox i trigger,hvala Bogu pusticemo admine da odrade,lepo si rekao
Pa pisem da cemo pustiti admine da odrade hehe,sta ste se uspanicilidruze ti si ne znas sta pises
ti si taj