By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ooc vredjanje molim da se kazniPa trcis po cesti mamlaze jedan i jos ides snimat kako bi nekog okacio
malo je rec da si ti glup aj zdravo
ne zna on sta znaci realnomg, Failrp od tvoje strane ako cemo realno
Nije niti FailRP niti mg nismo bili ni ukakvoj situaciji blejali smo na dc a roleplay-u ne mozes da vdm-as tako da znate samo da znam pravila ne mozete da me sjebete ali nice trymg, Failrp od tvoje strane ako cemo realno
ahahhah decko ti neznas sta znaci mg nesmes nikako ako snimas nesmes da pricas preko disc sam si sebe obacio bolje je biti u zatvoru 2 sata nego biti utisan 2 sataNije niti FailRP niti mg nismo bili ni ukakvoj situaciji blejali smo na dc a roleplay-u ne mozes da vdm-as tako da znate samo da znam pravila ne mozete da me sjebete ali nice try
Pa dobro nauci pravila videcesahahhah decko ti neznas sta znaci mg nesmes nikako ako snimas nesmes da pricas preko disc sam si sebe obacio bolje je biti u zatvoru 2 sata nego biti utisan 2 sata
ti ce mi kazes lik koji namerno pretrcava auto put da bi ga neko udario i da ga kaci kako te sramota nije plus mg ovo bi admin trebo odma tebe da kazniPa dobro nauci pravila videces
45327 vlade_royalll