sve se vidi na pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne placem prvi je poceo pucat na lika iz moje fem ne razumijem kakav je to nacin on je njega isto mogo okacit za pucanje pre eventa ali neceu POV se sve vidi tako da nemoj da se ljutis sam si si kriv
ako ima POV nek kaci ako ne onda nemoj da places idalje hvalane placem prvi je poceo pucat na lika iz moje fem ne razumijem kakav je to nacin on je njega isto mogo okacit za pucanje pre eventa ali nece
Ma druze laze,zasto ne bi me kacio ako ja sam ga kacio.Lik mi je trazio metkove ja sam mu reko da nemam on me smaro smaro i ja sam mu reko da se goni u kurac i doso ovaj balavinjo kao da ga braniako ima POV nek kaci ako ne onda nemoj da places idalje hvala
ma znam lgn hahahaa znam ja puno takviMa druze laze,zasto ne bi me kacio ako ja sam ga kacio.Lik mi je trazio metkove ja sam mu reko da nemam on me smaro smaro i ja sam mu reko da se goni u kurac i doso ovaj balavinjo kao da ga brani