Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana biografija I Johnny Pluxury I 22455

Rejected
Status
Not open for further replies.

Johnny Pluxury

Varaždinec
Player
Joined
Jun 8, 2022
Messages
265
Organizacija: FIB

- Ime:
Johnny Pluxury
- Starost: 25
- Nacionalnost: Hrvat
- Mesto rođenja: Gradić na sjeveru Hrvatske
- Otac: Milan Darkin
- Majka: Mia Dior
- Pol: Muški
- Boja očiju: Smeđa
- Boja kose: Crna
- Tetovaže: Tijelo, ruke i noge
- Prednosti: Brz, vješt, izvrsno rukovanje oružjem
- Slabosti: Agresivnost


Životna priča:
Johnny je rođen 20.4.1998. u malom gradiću na sjeveru Hrvatske. Sa 6 godina, Johnny i njegova porodica se sele u Los Santos, gdje Johnny još dan danas živi. Johnnyev otac, Milan Darkin, je bio ugledan državni sheriff u Los Santosu, dok je Johhnyeva majka radila kao agent FIB-a. Još od mladih dana, Johnny je sanjao da posteno pripadnik neke od državnih organizacija, kao što su to njegovi roditelji. Johnny je završio 8 godina osnovne škole, te 4 godine srednje škole. Pri završetku školovanja, Johnny je upisao policijsku akademiju kako bi mogao nastaviti slijediti svoj san da postane policajac. Policijsku akademiju je završio sa izvrsnim rezultatima, te se zaposlio kao policijski officer u LSPD-u. Od tog trenutka, službeno kreće Johnnyeva karijera u državnim organizacijama.

Priča o karijeri:
Johnny je marljivo radio u LSPD-u. Bio je vješt, brz i imao je izvrsno rukovanje oružjem. Tadašnji direktor LSPD-a, Nemanja Zajcev, primjetio je trud i zalaganje Johnnya za rad u LSPD-u, te je samim time Johnny u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dospio na poziciju vođe istražnog osoblja. Johnny je osposobio tim detektiva koji su rješili brdo zločina. Nakon 2 mjeseca rada kao vođa istražnog osoblja, Johhny je shvatio da mu nešto ipak nedostaje. Kao i svaki drugi građanin Los Santosa, Johnny se htio obogatiti. Trenutna plaća mu nije bila dovoljna za njegov luksuzan način života. Johnnyu je sinula ideja da ode u FIB, pošto je čuo da su tamo plaće veće. I tako Johnny, sa Zajcevom i tadašnjim direktorom FIB-a, Ajdinom Luxuryem, potpisuje transfer koji označava kraj njegove karijere u LSPD-u i početak njegove karijere u FIB-u. Johnny se vrlo brzo prilagođava radu u FIB-u, te počinje zarađivati veću platu u odnosu na LSPD. To i dalje Johnnyu nije dosta, te nakon mnogo razmišljanja, Johnny odlučuje da će postat korumpirani agent. Odlučio je da će oslobođavati ljude iz zatvora u zamjenu za velike novčane iznose. Također, Johnny je odlučio prodavati taktike FIB-a bandama te kriminalnim familijama. Tu i tamo, Johnny je odlučio prodavati FIB-ovu opremu na black marketu. Johnnyev rank u FIB-u je bio 00 agent, te je samim time mogao ići undercover, što je još više pomoglo njegovoj korumpiranosti. Johnny radi u FIB-u već 2 godine, i još uvijek nitko nije posumnjao na njegovu korupciju. Johnny je na prvo mjesto u svom životu stavio novac, te ima minimalan kontakt s ostalim ljudima i kolegama. Johnny je sam svoj čovjek čiji je cilj obogatiti se, bilo to na legalan ili ilegalan način.

Ishodi:
- Johnny može podizati oružje sa poda, vezati, vuči, liječiti, pretraživati i stavljati u auto sa pistoljem u ruci (nikako ne puškom).
- Johnny može onesvjestiti ili atentirati nekog od kolega kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelja/doušnika...
- Johnny može pljačkati i surađivati sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
- Johnny može očistiti dosije osobi bitnoj njemu, skinuti potjernicu ili pustiti osumljičenog ako od njega ima koristi.
- Johnny može slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno).
- Johnny može od tražiti mito od osoba koju je priveo, novac (do 100k), oružje, municiju, balaclavu, pancire i drogu.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,764
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom