Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dervo Lepic

Player
Player
Joined
Nov 10, 2022
Messages
136
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Dervis
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: Dervo
6. Vaše ingame ime: Dervo Lepiic
7. Vaš ID: 19596

Dodatne informacije

1. Lider za..... NG (National Guard)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

2.1
- Kroz poprilično dug vremenski period igranja na ovom projektu stekao sam mnogo iskustva kao HC u svim state organizacijama, upoznat sam sa svim dogadjajima, postupcima i pravilima koja su NG-u neophodne za postojanje

2.2 - Moj tim i ja pokušali bi maximalno iskoristiti "poziciju" i "situaciju" NG-a u najbolji mogući način naravno uz saradnju sa curatorima.

2.3 - Smatram moj tim i samim time sebe kao sposobnog vođu ove organizacije koji bi maximalnim trudom i zalaganjem ovu organizaciju napravio zanimljivom, a ne ostavio u tamnom svjetlu u kakvom je sada

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 -
Struktura:

Što se tiče činova kao jednih od, tako reći "najbitnijih" djelića svake organizacije doveo bih do sitnih izmjena. Potrudio bih se ubaciti više činova koji bi bili pristupačniji i samim time privlačniji mladim/novim članovima organizacije, što bi potstaklo zainteresiranost i aktivnost. Naravno da naglasim svaki čin bio bi dodjeljivan isključivo zaslugom, a svaka vrsta moljenja za isti bila bi sankcionisana.

3.2 - Lokacija:

Utvda Fort Zancudo odnosno lokacija National Guarde poprilično je zabačena i sama ta lokacija jedan je od glavnih uzroka zašto je ova organizacija jedna od nažalost rečeno najdosadnijih. Tu dosadu potrudio bih se smanjiti na minimum tako što bi uspostavili saradnju sa ostalim state organizacijama. Glavna povezanost i interakcija bila bi nam organizacija SAHP. Uz njihovu dobru volju i našu želju mogli bi uspostaviti dobru komunikaciju. Postarao bih se da SAHP svakih 5-10 min pošalje 1 patrolu koja bi obišla obje kapije i prilaze istim te dostavila izvještaj najvećoj mogućoj HC u tom trenutku. Pored kopnene podrške pokušali bi uspostaviti i komunikaciju sa SAHP-ovim zračnim snagama koje bi imale ulogu patroliranja okolinih brda ukoliko su u mogućnosti.

Da naglasim prioritet saradnje bio bi nam SAHP (kao najbliža state organizacija), dok naravno ostale organizacije ne bi bile isključene niti zanemarene u bilo kojem trenutku, kako sa naše tako i nadam se njihove strane.

3.3 - Noviteti:
Kao što sam već u prethodnome naveo ova organizacija nema mnogo noviteta, koje su prethodni lideri manje-više i zanemarivali, te zbog toga napravili ovu organizaciju onakvom kakva jeste. Uz saradnju sa curatorima potrudio bih se u organizaciji jednosedmične vojne parade. U toj paradi bila bi prikazana sva oklopna vozila opremljena svakakvim naoružanjima. Na tim paradama prisustvovale bi i ostale organizacije ali naravno u manjini. Vojne legitimacije u saradnji sa guvernerom bile bi na snazi što prije moguće kako bi umanjili probleme sa kapijama, a izmedju ostalog imali bi i malo RP medju novim igračima i predstavili bi ovaj projekat u najljepsem mogućem svjetlu.

3.4 - Uniforme:

Kao što svi već znamo imamo snijeg pa bih pokušao tu priliku i maksimalno "iskoristiti". Potrudio bih se da uniforme budu isključivo prikladne vremenu u kojem smo sada, što znači da bi bile uglavnom svijetlijih bijelo/sivih nijansi. Izuzetak bile bi specijalne jedinice SIPA-e koje bi ostale u crnim bojama.

3.5 - Jedinice:

Uveli bi 2 osnovne jedinice, a to su SIPA (State Investigation and Protection Agency) i VP (Vojna Policija).

SIPA - Osnovna uloga bila bi odazivanje na hitne pozive, bilo da su to manje ili više hitni pozivi. Također fokusirani bi bili kao glavna podrška kapijama i ova vrsta jedinice bila bi stacionirana uglavnom na krovovima ili nekim sakrivenim tamnijim mjestima.
Pored kopnene podrške bila bi tu i kao zračna podrška koja bi imala ulogu u patroliranju vojne baze, okolnih brda i ne manje bitnijim najčešćim mjestima gdje se održavaju talačke situacije.

VP - Osnovna uloga bila bi patroliranje vojne baze i kapija. U slobodno vrijeme išli bi u patrole naseljenim područjima grada u cilju pronalaska kolega koja očigledno nemaju namjeru pojavljivanja u bazi.
Sporedna uloga vojne policije bila bi prisustvo i pratnja generala i njegovih pomoćnika na bilo kakve sastanke ili posjete gušće naseljenih područja.

Hvala na čitanju moje aplikacije, sretno ostalim kandidatima ♥️
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom