Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34714
Players nickname
Andrej Capone
Suspect ID
6770, 49533
Date of violation
Mar 3, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/gsCCZlxkVAY

Jovan Simonovski

Player
Player
bravo brete uvravu si znate se svi u RL i kaci te se za radi da bih neko dobijo ban umesto da se slazete vi se kaci te svi ste drugovi
Ma brate nemogu vise da se raspravljam reko sam moje znaci nemam protiv nikoga loso i necu ni da imam boli me da nekazem sta igrica je ovo a zbog igrice da se svadjam nepada mi napamet😁

MarinJ

Player
Player
bolan nemoj me terat da kacim tu one grdne reci sto si mi pisao na ig
sta se ti pravdas lutko prekrsila si G.P 1.1 priznala si bila meni na discordu pre tri nedelje kako si acc dobila od drugara ides na bahame nemas se sta pravdati zahtevam od administracije da se pogledaju logovi i ip adressa jer to nije njen acc

zaricka_z

Player
Player
sta se ti pravdas lutko prekrsila si G.P 1.1 priznala si bila meni na discordu pre tri nedelje kako si acc dobila od drugara ides na bahame nemas se sta pravdati zahtevam od administracije da se
brate ja ne znam na koji nacin da ti objasnim da to nisam radila,nisam luda da kupujem acc i da te nadovezem vec kad ste svi vi odlucili mene da napade jer mislite da zensko ne zna igrat igrice ja sam se bila prijavila za leader gang-a i prosla sam na intervju da prodjes moras bit cist u logove,a to sto vi koristite VPN-a pa ste mi uzeli podatke je druga prica i mn nije problem da okacim sve to na forum pa da vam se smeju kako se self reportate a mogu vam zvat i petra da kaze kako ste mu uzeli s grabera podatke uz pricu ovo ti je redux i reshade placacemo ga po 5 evra bla bla pa ste ga terali antivirusa da skida da bi mogao skinut file

Gotti Angel

cale
Player
brate ja ne znam na koji nacin da ti objasnim da to nisam radila,nisam luda da kupujem acc i da te nadovezem vec kad ste svi vi odlucili mene da napade jer mislite da zensko ne zna igrat igrice ja sam se bila prijavila za leader gang-a i prosla sam na intervju da prodjes moras bit cist u logove,a to sto vi koristite VPN-a pa ste mi uzeli podatke je druga prica i mn nije problem da okacim sve to na forum pa da vam se smeju kako se self reportate a mogu vam zvat i petra da kaze kako ste mu uzeli s grabera podatke uz pricu ovo ti je redux i reshade placacemo ga po 5 evra bla bla pa ste ga terali antivirusa da skida da bi mogao skinut file

Samo cu da kazem ne lupetaj gluposti, sa ovim ne postizes nista samo pokazujes drugim igracima kakva si, da objavim da vide svi sta si radila kako si radila zrtvu od sebe!?

MarinJ

Player
Player
ko je rekao da si kupila acc citas li ti ili si glupa ko kurac ne razumem? ja sam reko da si priznala da ti je drug dao acc

David Budd

UKP me radi nokija mi krči krči
Player
ja ne znam odakle tebi to da imam vise accova kad znas da sa changretom sam imala istog problema i nabio mi je vise acoova,dalje ja sam pre zivela u srbiji kod brata i igrali smo na istog racunara a tad devojcica od fazon 12 ipo 13 godina sigurno nije ucila pravila servera nego igrala igricu da se mane problema kojih ima,a ti tu mi dodjes i brukas se na foruma da kacis kao prvo nemam nidje permu i imam dokaz da ste mi se svi vi penjali na glavi i ucenjavali me tkd brate ja stvarno ne znam sta da ti kazem pored svih problema kojih imam dodjes mi ti i penjes po zivaca takodje da se nadovezem ti si taj ko je uzeo petru versaceta ip adresu hacko ga i uso mu na dc da ga banuju sa svih grandrp servera a sve to ste radili jer me taj tvoj drugar kao jovan black volio druze ako me on voli nmrm i ja njega volit mislim to nije sad tema za foruma al ajde i oni blizanci sto su petru slali fake reduxe da bi ste ga hack stvarno ste uzasni derista koja zele radit problema pa ste posle hteli hackovat i changrettu jer ste videli da me opet voli
Bukvalno ima snimak de se čuje muški glas i gde se čuje tvoj glas.par meseci kasnije sa tog ida

zaricka_z

Player
Player
Ovo nije mesto za sazaljevanje ovo je igrica
Ne brate vi ste odlucili da dodjete na forum i napadate me radite tu fake acc da pisete com 21 vek je to rade samo deca koja nisu i dalje sazreana u glavi da misle sta kako da urade neg dodju i napadaju samo a u rl gledaju dole s glavom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom