Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34714
Players nickname
Andrej Capone
Suspect ID
6770, 49533
Date of violation
Mar 3, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/gsCCZlxkVAY

David Budd

UKP me radi nokija mi krči krči
Player
Ne brate vi ste odlucili da dodjete na forum i napadate me radite tu fake acc da pisete com 21 vek je to rade samo deca koja nisu i dalje sazreana u glavi da misle sta kako da urade neg dodju i napadaju samo a u rl gledaju dole s glavom
Ima snimak gore gde se čuje muški gals sa tvog Ida

Gotti Angel

cale
Player
Ne brate vi ste odlucili da dodjete na forum i napadate me radite tu fake acc da pisete com 21 vek je to rade samo deca koja nisu i dalje sazreana u glavi da misle sta kako da urade neg dodju i napadaju samo a u rl gledaju dole s glavom

Sta tebi jos nije jasno!? Niko te ne napada, jednostavno ljudi hoce da dobijes kaznu za to sto si uradila.

Gotti Angel

cale
Player
Pozdrav draga administracija, Hteo bih da vas zamolim da proverite ovu osobu (ID 6770,49533). To je ista osoba ima vise accountova, na main je dobila perma, ima jos par accoutova sa perma banom, zelim da bude sve regulisano po pravi nacin i da dobije najstroziju kaznu. Hvala na odzueto vreme!

Evo da vidite da je na tom accounto sa ID:6770 igrao drugi lik, on je vlasnik toga accounta, a sada igra ova devojka poznatija kao Zara Hugovic, proverite logove.

/ Ovde mozete na videou da vidite muski glas. :)

POV 1 (Priznaje da koristi drugi acc, nije u pitanju twink) (Dobila je ban na drugi account, sada igra na ID 6770, a igrala je na 49533 )

POV 2 (Priznaje da koristi tudji account)

POV BONUS (Vidite samo kako je vaspitana ova djevojcica, Ljudi bojim se za svoj zivot ova mala mi prjti... help :cry:)

Da se nadovezem, na accountu sa ID-em 6770 su igrali vise od 3 razlicita coveka, proverite detaljno logove. Hvala.

MarinJ

Player
Player
mala si droljica i cuti sada ides na bahmcice trajne i lagano razumi da te nitko ne voli svi sline hoce picke od tebe zato su ti se svi ulizivali a kad pogledas sliku na ig i na diss ono grob na slici hahahha

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Pregled u tijeku
Svaki naredni Off topic će biti kažnjen

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 6770 dobit će kaznu za G.P. 1.1
  • ID 49533 dobit će kaznu za G.P. 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom