Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury

Rejected First of all, hello, I am writing because I think there is an injustice here.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
349971
Players nickname
ahmetcansemerci
Administrators nickname
Beni Valentine
Date
Mar 4, 2024
Time
8,00 Turkey GPT
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nwofqCnWEMs

Ahmetcan semerci

Player
Player
Öncelikle herkese iyi oyunlar diliyorum
sorununuz şu ki ben bunu anlamıyorum, ben yeni bir oyuncuyum, sunucuya başlayalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve hakkımla elimden geldiğince para kazanmaya çalıştım ve şimdi size şunu söylemek istiyorum. başıma gelen olayla ilgili.
dün arabamı almak isteyen bir Türk arkadaşım bana yazıp audi R8 ile takas yapmamı istedi, beğendim, arabayı kabul ettim ama ilk defa takas yapacağım için böyle bir hata yaptım ve sunucu ve sistemle ilgili kuralları bilmiyordum ve karşı taraftaki arkadaş herhangi bir takas işleminin olmadığını belirtmiş ve video kaydı çalışmadığı için açıp arabamı satmamı istedi. Yasak ya da suç olduğunu bilmediğim 1k her şey üzerine yemin ettim. ve aile arkadaşlarımdan destek alıp size şikayet ettim ve şimdi ne oldu ki hem mercedes S63 W205 Full arabam gitti, hem paramı alamadım, hem de onun arabasını, üstelik bana 60 yıl ceza kesildi. günlerdir şimdi size sormak istiyorum dolandırılıp 60 gün yasaklanmanın ne kadar mantıklı olduğunu ya da karşımdaki adamın benimle aynı 60 gün yasaklanmasının ne kadar mantıklı olduğunu lütfen elinizin üstüne koyun vicdan sahibi olun ve bir düşünün lütfen, bu kesinlikle bir şikayet değil ama geceliğin yapılmasını rica ve talep ediyorum.
Ahmetcan Semerci.

Ahmetcan semerci

Player
Player
punished for FL in RP, FL in GZ and Gen Rule 1.9 I request the removal of the ban I eat I request and demand

Status
Not open for further replies.
Top Bottom