Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | Demir Shadow | 4162

Rejected
Status
Not open for further replies.

Hadzija

Player
Player
Joined
Nov 23, 2021
Messages
25
Ime: Demir Shadow
Pol: M
Starost: 37
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Bošnjak
Mesto rođenja: Sarajevo
Otac: Max
Majka: Kelly
Težina: 95kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Siva
Tetovaže: Prsa, leđa
Prednosti: Miran,pametan,staložen
Slabost: Agresivan i brzoplet


Životna priča:

Demir Shadow je rodjen u Bosni i Hercegovini. Posle osnovne skole upisuje skolu borilackih sportova, nakon srednje skole je zavrsio Ekonomski fakultet. Desavanja koja su bila pocetkom '20-ih u bivsoj Jugoslaviji, natjerala su njegovu porodicu da se presele u Los Santos (Sjedinjene Americke Drzave). Dolaskom u Los Santos, njegova porodica se nastanjuje u Ghettu. Tu se Demir Shadow zapošljava u bincu, gdje uz male probleme sa jezikom dobiva otkaz. Planirao je da pronađe neki bolji i plaćeniji posao, ali je taj san prekinuo "poziv u vojsku".


Dolaskom u vojsku, Demir Shadow prolazi kroz vojnu obuku gdje je se pokazao kao jedan od boljih regruta, te mu se ukazuje sansa da ide na ratiste van zemlje. Demir Shadow je to prihvatio, gdje je van zemlje u kojoj boravi bio odsutan pune dvije godine. Svojom hrabroscu, uspjesnim tajnim akcijama na ratistu, te uspijesnim komunikacijama sa stranim dousnicima koji su davali tacne podatke, Demir Shadow biva odlikovan medaljom "Medal of GRAND".


Nakon dolaska iz vojske, planira da otvori neki od privatnih biznisa u Los Santosu. Ali, jednoga dana san o privatnom biznisu prekida dolazak postara na njegovu kucnu adresu. Tada mu je postar urucio kovertu, u kojoj je bio poziv na razgovor u Vladu. Ne znajuci o cemu se radi, sutradan odlazi u Vladu, na razgovor. Tu mu se nudi, zbog zasluge na stranom ratistu, prilika koju nije mogao odbiti, da bude clan USSS jedinice - 00 USSS Agent. Iako je imao odlicno iskustvo iz vojske, morao je da prođe USSS obuku koju je zavrsio uspijesno u kratkom roku. Pristupom u USSS jedinicu - 00 USSS Agent, Demir Shadow obecaje da ce sprijeciti svaku ilegalnu prodaju.


Demiir Shadow vestine i umeca:

1. Demir Shadow je u stanju da ide 2v1 zbog njegovog treninga i uvjezbanosti u vojsci

2. Demir Shadow moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa dok u ruci drzi pistolj.(Ne puska)

3.Demir Shadow moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane

4. Demir Shadow je obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slucaju nuzde (kopnena, vazdusna i vodena vozila) i sposoban je da vozi van puta do 60kmh (Ne odnosi se na PG voznju).

5. Demir Shadow je obucen za rukovanje svim vrstama oruzja te moze da koristi Light Machine Gun i Heavy Sniper. (Pravilo dogadjaja 1.6 ce se postovati).

6. Demir Shadow ima kamericu upaljenu 24/7 koja je zakacena na njegove naocale



Heavy Sniper i Light Machine Gun nece biti koristeni na Eventima.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,860
Biografija ODBIJENA
Copy Paste

Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom