Vaše ime IRL: Veljko Krstonijevic
Vaše godine: 24
Vremenska zona:GMT +1
Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Svakim danom od 16:30 do 4:00
Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 7h-14h
Vaš Discord: veljo01
Vaše ingame ime: Han Castillo
Vaš ID: 40372
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
Zašto želite postati admin?
Poboljsanje samog rp, pomaganjem igracima preko tiketa i forum zalbi. Vrlo sam upoznat sa pravilima servera i zeleo bih da to pokazem i ostalim clanovima.
Koje su vaše prednosti?
Strpljiv, snalazljiv, kao igrac prosao sam kroz sve sfere, kako state tako i crime...
Koje su vaše najveće slabosti?
Brzopletost ponekad
Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
Vaše godine: 24
Vremenska zona:GMT +1
Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Svakim danom od 16:30 do 4:00
Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 7h-14h
Vaš Discord: veljo01
Vaše ingame ime: Han Castillo
Vaš ID: 40372
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
Zašto želite postati admin?
Poboljsanje samog rp, pomaganjem igracima preko tiketa i forum zalbi. Vrlo sam upoznat sa pravilima servera i zeleo bih da to pokazem i ostalim clanovima.
Koje su vaše prednosti?
Strpljiv, snalazljiv, kao igrac prosao sam kroz sve sfere, kako state tako i crime...
Koje su vaše najveće slabosti?
Brzopletost ponekad
Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne