I evo vam jedna muzicka zelja pa pustite
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Volis zene u igrici zato sto picke niste videli u rl niko od vas,reci mi jel vam se digne ili svrsite odma kad ona nesto kaze ili kako to ide?mi bar volimo zene
sto se trigerujes kupusaru smiri se necexs sezonu uzeti sigurnoVolis zene u igrici zato sto picke niste videli u rl niko od vas,reci mi jel vam se digne ili svrsite odma kad ona nesto kaze ili kako to ide?
Ne bolujem ja od sezone ko vi sto igrate vec 3 godine i jedino sto imate osvojeno je informal i najbolju sliku na ingrandusto se trigerujes kupusaru smiri se necexs sezonu uzeti sigurno
gagula se napalio na starije, hehehehAlo babo debela ima da ti karam sve sto imas samo polako od ovih gore do dovih dole sto igraju picke jedene idi tamo pravi rucak deci bolje nego ovde sto se svadjas sa decom babo jedna bolje da si napravila pasulj jutros nego sto si okacila kravo,al nema veze zaboravila si i ti da mozes opet biti disbandana al ajde videcemo soon
Mora da je od ovih tvojih sto imaju fetis na milfare presao i na mene jbg sta cugagula se napalio na starije, heheheh
jokara br. 2Mora da je od ovih tvojih sto imaju fetis na milfare presao i na mene jbg sta cu
a sta si ti to osvojio? navijas sat u 4 ujutru da uzmes tezgu na bm to jedino znas i ti pricas o osvajanju bilo cega shhhhhhhhNe bolujem ja od sezone ko vi sto igrate vec 3 godine i jedino sto imate osvojeno je informal i najbolju sliku na ingrandu
Hahahahahaha vise osvojio za pola godine nego vi za 3 godine igranja na ovom serveru cutite tu i pokrite se usima i idi na tajnu dok jos mozes,pozdrav ljepi moji decki boka sta si ti to osvojio? navijas sat u 4 ujutru da uzmes tezgu na bm to jedino znas i ti pricas o osvajanju bilo cega shhhhhhhh
osvojio si u zadjih 6meseci 2-3 famwara i to zato sto niko ne igra pa ajde doslo je i vasih 5min morate i vi nesto osvojiti, inace si smrdeo po bm navijao sat u 4ujutro da uzmes tezgu zato sto niste mogli ni informal uzeti.Zato laj jos dog mozes neces dugoHahahahahaha vise osvojio za pola godine nego vi za 3 godine igranja na ovom serveru cutite tu i pokrite se usima i idi na tajnu dok jos mozes,pozdrav ljepi moji decki bok