Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45655
Players nickname
Aleksa Vercetti
Administrators nickname
Carlos Malchiny
Date
Mar 4, 2024
Time
8:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/615413/

Aleksandar Jevtic

State
Player
Poštovana administracijo,
Juče sam dobio banna 60 dana jer sam kako administrator Carlos Malchiny kaže pao PC Check.Pre PC Checka koji je održan tokom aplikacija za lidera NGa administrator je uvideo discord community server koji je predvidjen za pomoc pri koriscenju aplikacije za racunar, koji je navodno izgledao "sumljivo" pa su odlucili i da urade PC Check.
Ja sam bez razmisljanja prihvatio PC Check jer nisam imao ništa da krijem.
Tokom PC Checka mi je nadjen fajl koji mi stoji u racunaru vec dugo vreme koji nije prehidjen niti asociran sa gta ili grand rpom. Čak i da je isproban na njemu nebi radio na grandu ili gta.
Fajlovi se zovu "Anti afk" i "Anti afk gym sim".
Oba fajla du predvidjena za roblox igricu, samo sto je drugi predvidjen za roblox igricu pod nazivom gym simulator.

Administrator koji je pregledavao moj računar nije niti pitao ista u vezi tih fajlova tokom pc checka niti je imao zelju da isproba sta rade. Da je pitao i da mi je dozvolio da mu pokazem, cuo bi isto sto sam upravo rekao i mogao bi da vidi da taj program ne radi na grandu ili gta. Ovo nije hack ili cheat tip programa, vec program koji se koristi i van video igrica.

Smatram da je odluka administratora netacna jer sam dobio ban za nesto sto nema niti je imalo ikakve veze sa grandom ili gta. Čak i po istoriji In Game kazni administrator bi mogao videti da nisam bio kaznjavan za anti afk. Pritom bih voleo da administrator ili ponovi pc check da bi uvideo pravu svrhu programa ili donese pravu odluku.

Ako je administrator snimio pc check, i ako ga ponovi mogao bi videti da fajl nije izmenjen niti zamenjen i da proveri kako zapravo radi.

Hvala vam na čitanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom