Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28518
Players nickname
Bonnie Sanchez
Suspect ID
41759
Date of violation
Mar 6, 2024
Time of violation
01:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/151809/

Bonnie Sanchez

Player
Player
Poštovana administracijo,

Molim vas da se ovaj igrač kazni i in game jer vec treći put namerno krši forum pravila i radi ban evading.

Svesno pokušava da zaobiđe odluku administracije.

Možete videti prethodne odluke admina Aldin Verstapen ovde:

Kao što možete videti, u ovoj žalbi Rejected - Failrp | ID 56355 sa novog forum naloga naveo je ID svog main naloga 41759. Igrač pokazuje veliko nepoštovanje prema administraciji i molim vas da bude adekvatno kažnjen.

Afterlife

Player
Player
Ne znam zasto se mesas taj igrac tebe ne dira . Ja sam neki drugi igrac kojeg ti dobro znas i nisam nena valhalla ja sam prijavio ovo jer decko zalio adminima i svima i igracima u gov i niko mu nije pomogo samo ga teraju od jednog do drugog a ti vrlo dobro znas ko mu je napisao kaznu od 500 k tako da sram da te bude nemoj da komentarises ovo jer si ti kriva za tu kaznu to su tvoji drugari uradili ja bih zamolio admina da zabrani ovom korisniju boni da se mesa u tudje zalbe jer je napravila decku kaznu od 500k a vi slobodno proverite moj ip i videcete da ja nemam veze sa igracem nena valhalla samo mi je glupo da nekoga tako nameste. Pozdrav ne pada mi napamet da se raspravljam sa vasim komentarima mene ne doticu.

David Budd

UKP me radi nokija mi krči krči
Player
Ne znam zasto se mesas taj igrac tebe ne dira . Ja sam neki drugi igrac kojeg ti dobro znas i nisam nena valhalla ja sam prijavio ovo jer decko zalio adminima i svima i igracima u gov i niko mu nije pomogo samo ga teraju od jednog do drugog a ti vrlo dobro znas ko mu je napisao kaznu od 500 k tako da sram da te bude nemoj da komentarises ovo jer si ti kriva za tu kaznu to su tvoji drugari uradili ja bih zamolio admina da zabrani ovom korisniju boni da se mesa u tudje zalbe jer je napravila decku kaznu od 500k a vi slobodno proverite moj ip i videcete da ja nemam veze sa igracem nena valhalla samo mi je glupo da nekoga tako nameste. Pozdrav ne pada mi napamet da se raspravljam sa vasim komentarima mene ne doticu.
Ne znam da li imaš mozak prepelice ali to što imaš više id-eva ne znači da možeš da imaš više forum naloga.

Dokaz.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom