Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka|Cengela Sefovicc

Status
Not open for further replies.
Your ID
42503
Players nickname
Marko Keksic
Administrators nickname
Cengela Sefovicc
Date
Mar 9, 2024
Time
12:00
Proofs
///

Marko Keksic

Player
Player
Postovana dministracijo nije zalba nego objasnjene,ne zelim da se admin kazni nego da objasnim situaciju.
U njegovim ocima je moguce da sam daleko od barikade a u svojim ocima sam bio odmah pored nje samim tim mislim da je greska te da se desio Dsync....
Takodjer ako moze da organizacij ne dobije warn jer je moguc Dsync

Djukela Cesh

Player
Player
Postovana dministracijo nije zalba nego objasnjene,ne zelim da se admin kazni nego da objasnim situaciju.
U njegovim ocima je moguce da sam daleko od barikade a u svojim ocima sam bio odmah pored nje samim tim mislim da je greska te da se desio Dsync....
Takodjer ako moze da organizacij ne dobije warn jer je moguc Dsync
Samim tim mislim da je laganje administracije jako zabranjeno. Imam ja duzi pov u kojem se svi cudimo zasto ti postavljas barikadu 20 metara iza sebe takodje mi nije problem da ga dostavim ovde. :)

Marko Keksic

Player
Player
Ja ni po čemu nisam slagao administraciju,ukoliko ja POV nemam i kazem da je moguć dsync u vašim ocima a moguće je,ja nisam ni po čemu slagao!

Djukela Cesh

Player
Player
Ja ni po čemu nisam slagao administraciju,ukoliko ja POV nemam i kazem da je moguć dsync u vašim ocima a moguće je,ja nisam ni po čemu slagao!
Evo čisti dokaz da nije Dsync već PG dotični sam priznaje da je prekrsio pravilo čim je rekao da ne zna lepo da stavi barikadu takodje ID 8469 mu govori da je uradio PG ja ga takodje pitam kako je to uradio i on naravno ignorise. Ja mislim da ovo spada u laganje administracije čim dotični igrac hoće da se izvuče na to da govori da je ovo sto je on uradio Dsync.

Marko Keksic

Player
Player
Drug u mojim ocima je bio dysnc ja ne znam o kakvom laganju administracije ti govoris,na ovom projektu sam godinu i pol dana i niti jednom lagao ili ban dobio nisam!

Djukela Cesh

Player
Player
Drug u mojim ocima je bio dysnc ja ne znam o kakvom laganju administracije ti govoris,na ovom projektu sam godinu i pol dana i niti jednom lagao ili ban dobio nisam!
Pa sto se onda vadis na dysnc na samom povu si priznao da ne znas lepo da je postavis ja znam da postoji dysnc kad neko puca ,ali za postavljanje barikade cisto sumljam

Marko Keksic

Player
Player
To nije vadjenje na dsync jer ponovno ti kazem ja sam stajao pored barikade,te sam se konstultovao sa adminom koji je rekao da je moguce da se desi tako nesto

Djukela Cesh

Player
Player
To nije vadjenje na dsync jer ponovno ti kazem ja sam stajao pored barikade,te sam se konstultovao sa adminom koji je rekao da je moguce da se desi tako nesto
nema potebe da se vadis na dsync i sto javno ne kazes koji ti je admin to rekao ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom