Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Johnny Zekonja

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Jun 28, 2023
Messages
46
1. Vaše ime IRL : Ognjen
2. Vaše godine : 20
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-6h
5. Vaš Discord : pucke.
6. Vaše ingame ime : Johnny Zekonja
7. Vaš ID : 23409

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG).

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :

2.1
Sposobnost vođenja : Spreman sam da pokažem svoju sposobnost vođenja. Moje dugo iskustvo u High Commandi me čini dobrim kandidatom za vođenje ove organizacije. Verujem u svoje sposobnosti da donosim odluke u stresnim situacijama i da efikasno koordiniram timove ka postizanju ciljeva.

2.2 Poznavanje vojnih procedura i protokola : Kao bivši član High Commande (vise puta), imam detaljno znanje o vojnim procedurama, protokolima i operativnim standardima. Razumem kako se donose vojne odluke, kako se upravlja vojnim resursima i kako se održava visok nivo discipline i efikasnosti unutar vojnih jedinica.

2.3 Posvećenost organizaciji i misiji National Guarda : Misija National Guarda je ključna za ostvarivanje tog cilja. Moj cilj je da radim sa članovima tima kako bismo osigurali spremnost i efikasnost Nacionalne Garde u suočavanju sa svim izazovima i pretnjama. Moja predanost očuvanju sigurnosti i prosperiteta čini me idealnim kandidatom za vođenje National Guarda ka uspehu i zaštiti naših vrednosti. Sa sobom dovodim ljude koji su spremni da mi pomognu u realizaciji svakog cilja.




3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1
Dodatna posvećenost detaljima : Svaki član organizacije će detaljno da prouči svoju ulogu i okruženje kako bi se postigla veća autentičnost u RolePlay-u. To uključuje razumevanje istorije organizacije, hijerarhije, procedura i svih relevantnih detalja koji će omogućiti uverljivije interakcije.

3.2
Razvoj karakterizacije i interakcije : Omogućićemo članovima da razvijaju složene i autentične likove sa jasno definisanim motivacijama i karakteristikama. Ovo će doprineti dubljem angažmanu u RolePlay-u i stvaranju zanimljivih međuljudskih interakcija unutar organizacije.

3.3
Organizacija događaja i aktivnosti : Kreiranje redovnih događaja, treninga ili misija može dodatno unaprediti RolePlay iskustvo. Ovi događaji ne samo da pružaju priliku za vežbanje veština i taktika, već i podstiču timski rad i zajedništvo unutar organizacije. Takođe, organizacija simulacije vanrednih situacija ili konflikata može dodatno obogatiti RolePlay iskustvo i testirati veštine članova.

3.4
Uvodjenje redovnih bonusa za aktivne clanove : Ova motivaciona inicijativa će podstaknuti posvećenost i trud članova, unapređujući tako radnu atmosferu unutar organizacije.


3.5 Autoritet : Uzdižući autoritet unutar Nacionalne Garde, planiram da učvrstim poštovanje prema višim činovima. Svaki viši čin će biti tretiran sa poštovanjem i dostojanstvom koje zaslužuje, čime će se očuvati hijerarhija i jasnoća u komandi. Takođe, u High Commandi će biti prisutni samo oni članovi koji su zaslužili maksimalno poverenje svojih kolega i pokazali se kao vođe sa velikom posvećenošću. Ova stroga selekcija će osigurati da High Commanda bude sastavljena od najboljih i najpouzdanijih članova, osnažujući tako efikasnost i kvalitet vođstva unutar organizacije.

4. Cinovi NGa :

30.General
29. Zamenik Generala

-- HIGH COMMAND --

28. General Pukovnik
27. General Major
26. Major

-- COMMAND --

25. Komandant Kobri
24. Komandant Brigade
23. Komandant Vojne Polcije
22. Zamenik Komandanta Kobri
21. Zamenik Komandanta Brigade
20. Zamenik Komandanta Vojne Policija

--

19. Kapetan
18. Kobra SSJ
17. Kobra Pilot
15. Kobra junior
14. Vojna Policija Senior
13. Vojna Policija
12. Vojna policija regrut
11. Brigadni Senior
10. Brigadni Officir
9. Brigadni junior
8. Stariji Vodnik
7. Snajperista
6. Vodnik
5. Mladji Vodnik
4. Vojnik
3.Vojnik Junior
2.Vojnik Regrut
1.Suspend
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom