Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56714
Players nickname
majami bacje
Administrators nickname
michael_goat
Date
Mar 5, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/XSl36TI

majmun

Player
Player
Draga ekipa i administracija,

Želim vam se iskreno ispričati zbog svojih nedoličnih riječi i ponašanja tijekom naše RP.a. Shvaćam da sam se ponašao neprihvatljivo, izražavajući se psovkama i vrijeđanjem drugih igrača. Nisam bio svjestan kako moje riječi mogu utjecati na atmosferu igre i na vaše doživljaje.

Duboko žalim zbog svojih postupaka i shvaćam da smo svi ovdje kako bismo se zabavili i uživali u igri. Moj je cilj uvijek bio doprinositi pozitivnoj atmosferi, ali nažalost, izgubio sam kontrolu nad svojim ponašanjem.

Obećavam vam da ću u budućnosti biti pažljiviji s riječima koje koristim i trudit ću se stvarati prijateljsko okruženje za sve nas. Razumijem da smo svi različiti, ali to ne opravdava moje postupke.

Hvala vam što ste me podsjetili na važnost poštovanja i fair playa u igri. Nadam se da ćete mi pružiti priliku da pokažem da mogu biti bolji i da zajedno možemo uživati u igri bez nepotrebnih sukoba zato Vas molim za unban appeal.

S poštovanjem,
majami bacje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom