sve se vidi u pov_u
Leon Zaza 🍃🗽🍃 Player Joined Aug 7, 2022 Messages 1,087 Mar 9, 2024 #2 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Dostavite validan dokaz, (dokaz mora biti uplodan na youtube) Imate 20 sati da ispravite ove greške
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Dostavite validan dokaz, (dokaz mora biti uplodan na youtube) Imate 20 sati da ispravite ove greške
Leon Zaza 🍃🗽🍃 Player Joined Aug 7, 2022 Messages 1,087 Mar 9, 2024 #4 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Dostavite POV od pocetka situacije. Rok je 20 sati.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Dostavite POV od pocetka situacije. Rok je 20 sati.
Bogoljub Necakov Player Player Joined Jan 4, 2024 Messages 66 Mar 9, 2024 #5 Ne razumem pov je od pocetka kada je poceo da me udara,mislim da je ovo dovoljan dokaz udaljio sam se od njega on je poceo da me prati
Ne razumem pov je od pocetka kada je poceo da me udara,mislim da je ovo dovoljan dokaz udaljio sam se od njega on je poceo da me prati
Leon Zaza 🍃🗽🍃 Player Joined Aug 7, 2022 Messages 1,087 Mar 9, 2024 #6 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Igrac 51811 dobit ce kaznu za G.P. 6.17 (Svi slojevi moraju biti snimljeni) Zatvoreno!
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Igrac 51811 dobit ce kaznu za G.P. 6.17 (Svi slojevi moraju biti snimljeni) Zatvoreno!