Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Adi Shuxxna

Player
Player
Joined
Jan 31, 2022
Messages
23
  1. Vaše ime IRL: Andrej
  2. Vaše godine: 16
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 5-10h
  5. Vaš Discord: adi.00
  6. Vaše ingame ime: Adi Shuxnna
  7. Vaš ID: 9266
Dodatne informacije
  1. Lider za.....NG

  1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

    1. Uveren sam da mogu da izvedem NG na pravi put. Pod pravim putem mislim da NG treba da bude poštovan org u gradu i uvek spreman da odgovori solidnim brojevima sa neverovatnim vremenom odziva. Pošto bez NG, druge organizacije ne bi imali nikakvu municiju ili pancire, mislim da bi NG trebalo da ima neverovatne dobre odnose sa drugim organizacijama, ali iz mog trenutnog shvatanja iz org-a rekaombih da trenutno niko zaista ne poštuje koliko bi NG trebalo da se poštuje.

    2.Jedan od razloga zašto želim da vodim NG je moja sposobnost da se nosim sa svim situacijama u kojima se nalazim i da ostanem miran u njima. Ovo maksimizira moje sposobnosti kao vođe NG-a jer ću se pobrinuti da moja organizacija radi stvari na ispravan način i da ne krši nikakva pravila kao što smo videli u prethodnim terminima, pravila su prekršena u racijama i situacijama sa drugim organizacijama i to uništava igru uloga.

    3.U svom mandatu NG potrudicu se da oba moja zamenika budu aktivna i strucna kako bismo mogli da održimo organizaciju aktivnom i da ne preskočimo nijedan događaj. Želim da organizujem strucnu obuku u bazi koju bih ja lično nadgledao ili bi glavni cilj moje visoke komande bio da povećam liderske sposobnosti koje uključuju sve vrste obuke.
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Moj prva promena je da obuka mora biti prikladna i adekvatna za sve kandidate. Jer, u prošlim vremenima, primetio sam da je najneorganizovanija stvar u vezi sa NG- om to što oficiri nisu adekvatno obučeni, a ni njihove vrhovne komande. Ali, od sada će čak i visoke komande morati da prođu intervju na visokom nivou od strane 3-4 viša komande, koje sam ja postavio.

2. NG je uvek bio najprestižniji posao koji je ikada zamišljen, vojnik ima najveće poštovanje u svačijim očima, ali ipak osećam da je negde moć NG potcenjena zbog nedostatka odgovarajućeg upravljanja i nedostatka odgovarajućeg naredbe/pravilnici . Stoga, ako dobijem zlatnu šansu da dobijem vođstvo organizacije, daću svojih 101% da ng bude prepoznat onako kako treba, a takođe ću se pobrinuti za sprovođenje svih zakona i pravilno upravljanje organizacijom tako da postaje najbolja organizacija grada u mom mandatu.

3. Zelim da obezbedim svakoj državnoj org municiju na vreme i za ovo ne samo ja, već i svi oficiri NG će raditi naporan posao koliko možemo i želimo da budemo sigurni da NG uvek bude kompletan svoje zadatke koje su izvršili. Želim da svoje do sada razvijene veštine primenim u rukovodstvu NG. Redovan sam u igri ,a imam i mogućnost da na vreme obavim date zadatke. Dakle, moje ove veštine će mi mnogo pomoći da regulišem NG na veoma gladak način.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom