Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Urke Woodley

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Uroš
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:Vikendom 3 do 4 sata radnim danima 2 do 3 sata
5. Vaš Discord:urke7
6. Vaše ingame ime:Urke Shayk
7. Vaš ID:30480

Dodatne informacije

1. Lider za.....National Guard

Bio sam deo svih odeljenja unutar i Službi odbrane. I znam kako ova odeljenja funkcionišu i šta im treba. Dakle, sa tim znanjem koje imam, moram biti sposoban da pratim svako pojedinačno odeljenje i da se pobrinem da ono ostane u svom najboljem svetlu. Dakle, uz sve to imam!! Mogu da uradim velika poboljšanja sa planovima koje imam za svako pojedinačno odeljenje u NG. Pored toga, planiram da dodam neka nova odeljenja.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim da koristim bolji sistem za trenutnu strukturu NG-a da pomognem da situacija RP bude realističnija i zabavnija za članove NG-a, da bude mnogo bolji partner u mnogim organizacijama koje se nalaze na serveru.

Mnogo sam vodio u događajima Nacionalne garde , Događaji za organizaciju i kontrolni punktovi... Kako sam dugo bio deo ove organizacije, stekao sam međusobno poštovanje među vojnicima NG.

Vec sam jednom vodio organizaciju veoma uspesno i sigurno te samim tim smatram da bi bio jako odgovoran u tom poslu znam kako treba postupati kao lider i imam mnogo iskustva.Stekao bi nove prijatelje i lepo bi se durzili imam spremnu ekipu koja je uvek tu za mene i koja ce da mi pomogne da odrzavam red i mir u organizaciji bez ikakvih svadja psovanja i tako dalje.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

A) Održavanje redovne obuke između različitih organizacija i jedni drugih radi nadogradnje veština u pucanju i odbrani i strategijama

B) Davanje obuke pilota svakom momku kako bi mogli da lete u vanrednim situacijama kada nijedan pilot nije dostupan plus poboljšanje sposobnosti vožnje kako bi mogli lako da uhvate nekoga ako upadne u bazu.

C) Trudiću se da svi budu dobri u šutiranju uz dosta treninga specijalnih agenata iz FIB-a, S.V.A.T-a iz LSPD-a, SAHP-a.

Moja odeljenja bi bila:

Vojni regrut: AR bi angažovao/obučio nove vojnike kako bi se uverio da su spremni za ono što dolazi u NG.

Vojna policija: Ovi vojnici će biti odgovorni za to da budu profesionalni i čisti od korupcije. Pokušaćemo i da vratimo patroliranje Vojne policije u Grad.

Državna bezbednost: Kobra će biti odeljenje koje će pohađati Globalne turnire itd... Oni će biti elitni strelci.

Vazduhoplovstvo Sjedinjenih Država: USAF će biti odgovoran za izvođenje misija izvlačenja, vazdušnu podršku za specijalne operacije, izviđanje itd...

Hvala puno na čitanju moje prijavu srecno svim ostalim kandidatima!❤​

Top Bottom