By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nek ne bude mutno da se vide sati pa tek onda nek okacijasno se cuje kako ti broji tako da jedino ti mozes dobiti za vdm i baiting aj pa tako
nek ne bude mutno da se vide sati pa tek onda nek okaci
decko ti si glup ko noga na 4 pova se vidi kako gazis ljude i sad nesto seres za vrijemenek ne bude mutno da se vide sati pa tek onda nek okaci
Kako laganje lelel,Druze o cemu ti pricas ovde? Jel pokusavas da slazes admine, Ne padaju oni nisko to da znas odma.nek ne bude mutno da se vide sati pa tek onda nek okaci
Sta pricas ti decko uopste?Koga pokusavas slagati ovde? Kada su ljudi dostavili pov-ove pricas o rezoluciji i za duzi.I sam znas da je bila pucanjava dolazis baitas i uspeo si sta kao? Neces nikome nabiti warn sa ovime sto si okacio pre da ces sam sebe poslati u demorgan da odmoris malo.Molio bih bez vređanja i dopustite da ovo resi administracija uz duzno postovanje!
zamolio bih da pustite administraciji da ovo resiSta pricas ti decko uopste?Koga pokusavas slagati ovde? Kada su ljudi dostavili pov-ove pricas o rezoluciji i za duzi.I sam znas da je bila pucanjava dolazis baitas i uspeo si sta kao? Neces nikome nabiti warn sa ovime sto si okacio pre da ces sam sebe poslati u demorgan da odmoris malo.
jedini pov koji imam je ovo i kako su me hapsili mozes dat discord ja cu ti dostaviti sliku oba pova kolko traju i mogu ti pokazat oba povaNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
- STATE je dostavio svoju perspektivu sto nije validno za kaznjavanje jer ovo nije njihova zalba , ali jasno vidim da ste izrazali situaciju i da glumite na pov-u kako sve krece tek kako bi ja kaznio STATE organizacije
- Ovo nije pocetak situacije ,dostavite POV od samog pocetka situacije do kraja
- Rok 15h
- Svaki naredni OffTop bit ce kaznjen !
onda je sve reseno sahp ni fib nisu krivi ti si radio cb i vdm bezpotrebno i to je to neka admin resi nadaljejedini pov koji imam je ovo i kako su me hapsili mozes dat discord ja cu ti dostaviti sliku oba pova kolko traju i mogu ti pokazat oba pova