Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51367
Players nickname
Milos Simeunovic
Suspect ID
44554
Date of violation
Mar 10, 2024
Time of violation
18:54
Proofs
https://youtu.be/Neot9SyWk8E

milos11

Player
Player
Na POV-u, nazalost nema zvuka ali evo sta se desilo. Idem ja i pridje mi lik u autu da se trkamo kako bi obavili kancelarijski zadatak, prvo ja odradim pa onda on. I onda dodje on meni i kaze da nije dobio pare za zadatak i meni tu nesto bilo sumnjivo i upalim snimanje. I on meni tako nekoliko puta da mu se nije odradio zadatak i ja skontam da oce samo da uzme pare. Izvinjavam se sto nema zvuka ne znam zasto. Kaze on meni da mora par puta da bi on dobio pare. Jednom mi je cak i ponudio i za 5k da se trkamo ali sam odbio.

milos11

Player
Player
Zvuka nema ja stvarno ne znam zasto, ali ispricao sam sta se desilo i ako samo malo mucnete mozak, mozete da ukapirate sta se desilo.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV sa zvukom.
  • Rok 15 sati.

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Na POV-u, nazalost nema zvuka ali evo sta se desilo. Idem ja i pridje mi lik u autu da se trkamo kako bi obavili kancelarijski zadatak, prvo ja odradim pa onda on. I onda dodje on meni i kaze da nije dobio pare za zadatak i meni tu nesto bilo sumnjivo i upalim snimanje. I on meni tako nekoliko puta da mu se nije odradio zadatak i ja skontam da oce samo da uzme pare. Izvinjavam se sto nema zvuka ne znam zasto. Kaze on meni da mora par puta da bi on dobio pare. Jednom mi je cak i ponudio i za 5k da se trkamo ali sam odbio.
Nažalost odbice ti jer nema zvuka

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • POV nije dostavljen u naznačeno vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom