By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Daj Pov od pocetka situacije kad si pobegao u kucu. Ne mozes ovako da seces.Nadam se da ce te postupiti pravedno!
namesteno zamolio bih admina da zatrazi pov od pocetka situacijeNadam se da ce te postupiti pravedno!
Nista od zalbe onda aj zdravoNista nije namesteno. Sve se jasno vidi I cuje sve pedantno.
Ukloko igrac 4003 misli da je u pravu vi mu dajte vremensi period da se odbrani I da okaci kontra-pov.
Ovo je bila cela situacija, coveka nepoznajem prvi put ga vidim nisam imao nikad ni kakve interakcije sa njim ili razgovor a nije cak ni u famu.
On nije krao panele ako ste na to mislili vec je u famu od komsije I dosao je da nas zadirkuje na nacin koji mi se nevidja.
Snjimljeno je sasvim slucajno.
Za razliku od optuzenog ja posedujem pov koji ustinu nije najbolji Ali opet ga imam dok optuzenog lice nema nista.
Ukoliko optuzenog misli da nije kriv molim da mu se da odrdjeni vremensi period da se odbrani.
Ukoliko se neodbrani ili mu presudite u moju koristi molim da snosi sankcije po propisima ni manje ni vise
Hvala.
Nikola Whitee
Nista nije seceno. Tad sam krenuo snjiamti jer me je optuzeni dva puta ubio bez brojanja pa sam predpostavio da ce I treci put sto se ispostavilo tacno.Daj Pov od pocetka situacije kad si pobegao u kucu. Ne mozes ovako da seces.
Vidim da ste novi I neznate kako se ovakve stvari resavaju.Nista od zalbe onda aj zdravo
Pov od pocetka situacije dostaviVidim da ste novi I neznate kako se ovakve stvari resavaju.
Ovim recima sam shvatio da niste procitali NISTA sto sam napisao jer sam to obrazlozio.Pov od pocetka situacije dostavi
Eto kako ti znas hahahahahahaah odbijenoVidim da ste novi I neznate kako se ovakve stvari resavaju.