Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Bojan Rubicuss | 50574

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bojan Rubicuss

Player
Player
Joined
Nov 10, 2023
Messages
12
Organizacija: NG

Ime: Bojan Rubicuss
Starost: 20
Nacionalnost: Francuska
Mesto rođenja: Nice
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Imam tetovaze na rukama i nogama.
Prednosti: Razmisljam, Brze reflekse, Uvek imam plan B,spreman,snazan
Slabost: Nepaznja, slabi zivci

Zivotna prica:

Bojan Rubicus, dvadesetogodišnji mladić rođen u Srbiji, svoju sudbinu pronašao je u Francuskoj, zemlji koja je postala njegov novi dom. Njegova životna priča isprepletena je snagom volje, hrabrošću i željom da ostvari svoje snove, a jedan od tih snova je bio postati vojnik.Bojan je odrastao u malom selu u Srbiji, okružen ljubavlju porodice i podrškom prijatelja. Već od malih nogu, osećao je snažnu privlačnost prema vojničkom životu, očaran pričama o hrabrim vojnicima i njihovim podvizima. S vremenom, njegova strast prema vojništvu postajala je sve izraženija, a san o tome da postane vojnik postao je neodoljiv.Nakon završetka srednje škole, Bojan je odlučio krenuti putem ostvarenja svojih snova. Bez oklijevanja, preselio se u Francusku kako bi pronašao svoje mesto u vojnim redovima te zemlje. Njegova odluka da napusti rodnu zemlju i krene u nepoznato odražavala je njegovu hrabrost i odlučnost da sledi svoj put.Po dolasku u Francusku, Bojan se suočio s brojnim izazovima. Naučiti novi jezik, prilagoditi se nepoznatom okruženju i razvijati svoje vojničke veštine postali su sastavni deo njegovog svakodnevnog života. Ipak, Bojan nije gubio iz vida svoj san. Bio je vođen unutrašnjim ognjem koji ga je podsticao da prevaziđe prepreke i nastavi ka ostvarenju svojih ciljeva.Bojan je pristupio obuci u francuskoj vojnoj akademiji s velikim entuzijazmom. Njegova predanost i fokus privukli su pažnju instruktora i kolega vojnika. Brzo je postao poznat po svojoj izuzetnoj disciplini, odanosti i spremnosti na saradnju. Njegova sposobnost da se brzo prilagodi novim situacijama i donosi brze odluke činile su ga izuzetnim kandidatom za vojnički život.Dok je prolazio kroz zahtevnu obuku, Bojan je sticao neprocenjivo iskustvo i razvijao veštine koje su ga činile sve sposobnijim za vojničke zadatke.

Prica o Karijeri:

Bojan Rubicus, dvadesetogodišnji mladić rođen u Srbiji, pronašao je svoje mesto pod suncem u Francuskoj gde je ostvario svoj životni san - postati vojnik. Njegova karijera odražava odlučnost, hrabrost i posvećenost ka ostvarenju ciljeva, počevši od trenutka kada je zakoračio u nepoznato.
Kada je Bojan stigao u Francusku, suočio se s nizom izazova. Naučiti novi jezik, prilagoditi se kulturi i običajima te zemlje, sve to bilo je deo početne faze njegovog puta. Ipak, njegova strast prema vojničkom životu i snovi o službi u vojsci bili su jači od svih prepreka koje su mu se našle na putu.
Bojan je hrabro kročio stazom vojnog obrazovanja, upisavši se u francusku vojnu akademiju. Njegova predanost i disciplina brzo su ga izdvojile među kolegama. Kroz intenzivnu obuku, Bojan je razvijao svoje vojničke veštine, učio taktike i strategije, te postajao deo vojničke zajednice koja ga je podržavala u ostvarivanju njegovih ciljeva.
Njegova karijera napredovala je brzo, a Bojan se isticao ne samo kao fizički spreman vojnik već i kao lider sposoban donositi brze odluke pod pritiskom. Njegova sposobnost prilagodbe nepredviđenim situacijama činila ga je vrednim članom vojnog tima. Bojan je aktivno učestvovao u vojnim vežbama, simulacijama i stvarnim misijama, gradeći svoj ugled kao pouzdanog i odanog vojnika.
Njegova karijera u vojsci postala je inspiracija mnogima. Bojan je istrajavao u ostvarivanju svojih snova, ne dozvoljavajući preprekama da ga zaustave. Njegova hrabrost bila je ključna u trenucima izazova, a odlučnost ga je vodila kroz svaki korak njegove vojničke karijere.

Ishodi:

1- Bojan moze traziti i uzet privedenima mito do 100.000$, oruzije, municiju, balaclavu, pancire i drogu.
2- Bojan moze da saradjuje sa kriminalcima koji zele da pljackaju kamione tokom ammorun
3- Bojan moze da vozi offroad svuda do 50 na sat.
4- Bojan moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije;
5- Bojan moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka);
6- Bojan moze osumnjicene muciti ili ubiti ako ne saradjuju, pustiti ih na slobodu, ocistiti dosije i skinuti poternicu.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,834
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom