By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pov ne snima sve slojeve za tvoje bolje da obrises zalbu jel ces si nabit 30 Dana Banazelim da se sankcionises
Ali idalje nesnimas sve slojeve ako mislis da ces izbrisati video neces baki okacen si vecdecko snimam na amd
na graficku ako nisi znao samo da ti kazem imam i dokaz ako treba
koliko se meni cini ides ti ban na 30 dana plus bezobrazluk koji krasni kurac dolazi kod tog fama majmune mulavi sebi pravis sranja debilcino mulavadecko snimam na amd
na graficku ako nisi znao samo da ti kazem imam i dokaz ako treba
Obrisi vulgarne reci baki dobices toxsicnostkoliko se meni cini ides ti ban na 30 dana plus bezobrazluk koji krasni kurac dolazi kod tog fama majmune mulavi sebi pravis sranja debilcino mulava
R̶S̶ ̶#̶1̶ ̶E̶X̶-̶S̶E̶N̶I̶O̶R̶ ̶A̶D̶M̶I̶N̶I̶S̶T̶R̶A̶T̶O̶R̶
RS #1 EX-ADMINISTRATOR
Epa sada nisi snimao sve slojevemolim da se resi svaki off topic i ako trebam da pokazujem dokaze da snimam na amd sve slojeve pokazacu,Hvala
decko imam kom od 2k e i valjda znam dal sve snimam il ne nemozes da me uzcis dal snimam il ne jer se jasno cuje dis i kako se defam
jasno se sve cuje da snima sve slojeve moze imati iskljucen overlay na samom discordupov ne snima sve slojeve za tvoje bolje da obrises zalbu jel ces si nabit 30 Dana Bana
R̶S̶ ̶#̶1̶ ̶E̶X̶-̶S̶E̶N̶I̶O̶R̶ ̶A̶D̶M̶I̶N̶I̶S̶T̶R̶A̶T̶O̶R̶
RS #1 EX-ADMINISTRATOR
velika greska admina vidi se pocetak situacijeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze od pocetka slucaje.
- Čeka se odgovor ID-a 4003. Ima 16 sati da odgovori.