Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Ali Vanilla | 5600

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ali Vanila

Player
Player
Joined
Jan 15, 2023
Messages
25
Ime: Ali Vanila
Starost: 45
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: San Andreas
Pol: Muško
Boja očiju: Zelana
Boja kose: Bela
Tetovaže: Nema
Prednosti: Dobro rukovanje oruzje, poslusan, odlucan
Slabost: Agresivan, Nervozan

Životna priča:
Ali Vanila je mladić od 45 godina koji je oduvek sanjao o vojnom životu. Rođen i odrastao u malom gradiću, Ali je oduvek bio fasciniran vojnom disciplinom, hrabrošću i odgovornošću vojnika. Još kao dečko, igrao se vojničkim igračkama i sanjario o danu kada će postati vojnik.
Kako je Ali odrastao, njegova strast prema vojnom životu je samo rasla. Nakon završetka srednje škole, odlučio se pridružiti vojsci svoje zemlje. Njegova odluka nije bila iznenađenje za njegovu porodicu i prijatelje, budući da su svi znali koliko ga to ispunjava.
Ali je prolazio kroz intenzivan vojni trening, učio vojnu taktiku, fizičku spremnost i razvijao karakterne osobine potrebne za vojnički život. Iako je bilo teško, nikada nije gubio motivaciju. Imao je jasno postavljene ciljeve i želju da služi svojoj zemlji.
Nakon završetka osnovnog vojnog obuke, Ali je postao vojnik na terenu. Putovao je na različite zadatke širom zemlje i svaki put pokazivao predanost i odanost svojoj dužnosti. Njegova hrabrost i spremnost da se suoči s izazovima često su ga izdvajale među svojim kolegama.
Ali je brzo napredovao u vojsci i dobio priliku da se specijalizira za određenu oblast. Odlučio se za oblast komunikacija i postao stručnjak za vojnu komunikaciju. Njegovo znanje i veštine su postali od suštinskog značaja za uspeh vojnih operacija.
Iako je vojni život često naporan i zahtevan, Ali ne bi menjao ništa. Smatra da je služenje svojoj zemlji najveća čast i da je vojni život ispunio njegove snove. S ponosom nosi svoju uniformu i ostaje odan vojničkim vrednostima koje ga vode kroz život.

Priča o karieri:
Ali Vanili, 45-godišnji mladić, ima zavidnu karijeru u vojsci. Njegova priča o vojničkom putovanju je inspirativna i puna izazova.
Ali je od malih nogu gajio duboko poštovanje prema vojnom životu. Oduvek je sanjao o tome da postane vojnik, a njegova strast prema vojnoj disciplini i odgovornosti rasla je iz dana u dan. Kada je završio srednju školu, odlučio se priključiti vojsci svoje zemlje.
Njegovo vojničko obrazovanje započelo je osnovnim vojnim obukama, gde je naučio osnove taktike, fizičku spremnost i važnost vojničke discipline. Iako su treninzi bili izazovni, Ali je bio uporan i nikada nije odustao. Njegova posvećenost i upornost isticali su ga među njegovim vršnjacima.
Nakon osnovne obuke, Ali je prešao na specijalizirane obuke, gde je razvijao veštine i znanje u svojoj odabranoj oblasti. Brzo je postao stručnjak za vojnu komunikaciju i elektroniku. Njegovo znanje o komunikacijskim sistemima postalo je ključno za efikasnost vojnih operacija.
Ali je putovao širom zemlje i sveta na različite vojne zadatke. Njegova hrabrost i spremnost da se suoči s opasnostima često su ga izdvajale među svojim kolegama. Bio je vođa u svojoj jedinici i učestvovao u operacijama koje su zahtevale visok nivo odgovornosti i stručnosti.
Danas, Ali Vanili je kapetan u vojsci svoje zemlje. Njegova karijera je puna uspeha i izazova, ali on nikada nije izgubio svoju strast prema vojnom životu. Smatra da je služenje svojoj zemlji najveća čast i da je vojnička disciplina oblikovala njegov karakter i vrednosti.
Ali je primer hrabrosti, posvećenosti i vojničke odanosti, i njegova karijera u vojsci je primer kako strast prema svojoj profesiji može dovesti do postizanja velikih uspeha. Nastavlja služiti svojoj zemlji sa ponosom i časti, i njegova budućnost u vojsci izgleda svetlo.

Ishodi:
1.Ali moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije
2.Ali moze da saradjuje sa kriminalcima koji zele da pljackaju kamione tokom ammoruna
3.Ali moze uzeti mito do 100.000$
4.Ali može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir ili drogu.
5.Ali moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka)
6.Ali moze pustiti osumnjičene na slobodu ili im očistiti dosije i poternicu
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,716
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,716
Biografija POVUCENA
Zbog krsenja server pravila
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom