Vaše ime u RL: Gorazd
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT +1
Prosjecna aktivnost na dan: od 4h do 9h dnevno
Vaš Discord: milutinsamardzija
Vaše Ingame ime: Alex Mokraco
Vaš ID: 56443
Dodatne informacije
Lider za The Ballas Gang
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT +1
Prosjecna aktivnost na dan: od 4h do 9h dnevno
Vaš Discord: milutinsamardzija
Vaše Ingame ime: Alex Mokraco
Vaš ID: 56443
Dodatne informacije
Lider za The Ballas Gang
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Prije svega jako volim crime sam po sebi.
- Znam sve što je potrebno da organizacija bude najbolja organizacija na serveru po broju talački, pljački i ostalog.
- Želim uvesti poseban nivo RolePlay-a kako bi svim članovima moje organizacije bilo zabavno biti u crime organizaciji.
- Smatram da poznajem pravila grada i vise nego dovoljno, i zelelo bih napraviti jednu potpuno novu i lijepu pricu na ovom serveru.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Najprije bi radio puno veći broj od traženih pljacki, talačkih, FZ raidova jer smatram da je to poenta postojanja jedne crime organizacije.
- Potrudit ću se da sto vise mojih clanova roba po getu te da se uvijek krecemo kao grupice ljudi od kojih ce neki biti rasporedjeni i za grafite.
- Talačke će se održavati da lokacijama na kojima još nisu kako bi uveli malo zivosti i neceg novog u crime.
- Imam mnogo ljudi iza sebe koji su vec jako dugo u crime-u te vec imam spremnu ekipu za turf. Zamjenici će biti ljudi koji jako dugo igraju na serveru i imaju jako puno iskustva u RP svijetu.
- Uz sve to zelim da se potrudim da se sve odvija na najvisem nivou RP-a kako se ne bi krsio pravila servera i da nam svima bude zabavno.
- Svaki clan bi prosao detaljnu provjeru prije ulaska u organizaciju te bi se svako namjerno krsenje pravila strogo kaznjavalo.
- Napravila bih i sistem nagradjivanja za clanove koji su aktivni i koji se trude kako bi sve to odrzali na najvisem nivou Role Play-a