Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

GorazdSpuljabrat

Player
Player
Vaše ime u RL: Gorazd
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT +1
Prosjecna aktivnost na dan: od 4h do 9h dnevno
Vaš Discord: milutinsamardzija
Vaše Ingame ime: Alex Mokraco
Vaš ID: 56443
Dodatne informacije

Lider za The Ballas Gang

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Prije svega jako volim crime sam po sebi.
  • Znam sve što je potrebno da organizacija bude najbolja organizacija na serveru po broju talački, pljački i ostalog.
  • Želim uvesti poseban nivo RolePlay-a kako bi svim članovima moje organizacije bilo zabavno biti u crime organizaciji.
  • Smatram da poznajem pravila grada i vise nego dovoljno, i zelelo bih napraviti jednu potpuno novu i lijepu pricu na ovom serveru.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Najprije bi radio puno veći broj od traženih pljacki, talačkih, FZ raidova jer smatram da je to poenta postojanja jedne crime organizacije.
  • Potrudit ću se da sto vise mojih clanova roba po getu te da se uvijek krecemo kao grupice ljudi od kojih ce neki biti rasporedjeni i za grafite.
  • Talačke će se održavati da lokacijama na kojima još nisu kako bi uveli malo zivosti i neceg novog u crime.
  • Imam mnogo ljudi iza sebe koji su vec jako dugo u crime-u te vec imam spremnu ekipu za turf. Zamjenici će biti ljudi koji jako dugo igraju na serveru i imaju jako puno iskustva u RP svijetu.
  • Uz sve to zelim da se potrudim da se sve odvija na najvisem nivou RP-a kako se ne bi krsio pravila servera i da nam svima bude zabavno.
  • Svaki clan bi prosao detaljnu provjeru prije ulaska u organizaciju te bi se svako namjerno krsenje pravila strogo kaznjavalo.
  • Napravila bih i sistem nagradjivanja za clanove koji su aktivni i koji se trude kako bi sve to odrzali na najvisem nivou Role Play-a

Status
Not open for further replies.
Top Bottom