By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najtoksicniji lik na serveru se zali na nekoga pogledaj sebe pa onda drugeSve se vidi na pov
ali ti ces ban tako da ...Zašto je snimak sečen i ne vidi se kako ubija prvi put sa leđa bez razloga? Nego samo kako ja ležim.Osoba je najtoxičnija na grandu i dolazi svaki dan po više puta da baituje i ubija članove.
Nmvz sto je on tb ubio opsovali ste mu majku... to je strasno ...Zašto je snimak sečen i ne vidi se kako ubija prvi put sa leđa bez razloga? Nego samo kako ja ležim.Osoba je najtoxičnija na grandu i dolazi svaki dan po više puta da baituje i ubija članove.
druze mozes da mi popusis kuracDruze sta ti trazis tu dolazis da stavis neki snimak na forum provociras i onda kacis ono aj malo odrasti
ovo nema smisla nije ovaj decko ni za forum ni za server sa ovakvim ponasanjem mislim da mu nije mesto ovdedruze mozes da mi popusis kurac
Nije li ovo snimano preko OBSa, jer kad je otisao da ugasi snimanje nije se vidio display, sgo znaci da program ne s
ja ne vidim problem u tomeNije li ovo snimano preko OBSa, jer kad je otisao da ugasi snimanje nije se vidio display, sgo znaci da program ne sn
samo znas da kenjas ni za kurac nisi idi placi mudjiNije li ovo snimano preko OBSa, jer kad je otisao da ugasi snimanje nije se vidio display, sgo znaci da program ne snima display.
Pa to ti je pravilo generalno pravilo 6.17.ja ne vidim problem u tome
Pa to ti je pravilo generalno pravilo 6.17.