1. Vaše ime IRL Filip
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosjek online po danu OD 5 DO 9H
5. Vaš Discord filip21#0257
6. Vaše ingame ime Fico Mijatovic
7. Vaš ID 50532
Dodatne informacije
1.Lider za The ballas gang
2.Razlozi zašto bih želio biti lider ove specifične organizacije su:
1.Iskustvo bio sam u mnostvo bandi svuda sam ulozio maksimalan rad i trud i puno postovanje prema svim clanovima, postovo sam pogotovo vece cinove i napredovo sto je to bilo maksimalno moguce.
2.Pokazivanje zainteresovanost prema svim clanovima i kao lider ja bi se ponaso kao njihov najboljj prijatelj koj bi im pomogo u svim situacijama.Ma kakve god bile i teske i lake.
3.Posvecenost poslu u org. sto je to maksimalno moguce i radio bih to sa ljubavlju i srecom prema poslu org.
Mislim da ova org.zsluzuje je to.
3.Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Pa mislim da trebamo da postujemo jedne druge makar bili veci ili mani cinovi i da budemo svi kao jedan.
Redovan odlazak na dogadjaje jer nas tu sve povezuje u jedan sjajan tim trebamo da pokazemo da smo svi ko jedan jer tu je ukljucena i komunikacija i rad i trud.
Da se ceni necijk rad i trud i aktivnost i da bude nagradjenk. I ako neko napravi drugu gresku treba mu dati drugu sansu.
Cinovi ( Rankovi)
1.Suspend
2.New Boy
3. Dealer
4. suppiler
5.Shota
6.Grafit team
7.Grafit team leader
8.Corner Boss
9.Trufer
10. O.G.
11.Enforcer
12.CO-Shayk
13.Shayk
Hvala na izdvojenom vremenu!!!Za citanje
Srdacno Filip!!!
Srecnom svim ostalim kandidatima!
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosjek online po danu OD 5 DO 9H
5. Vaš Discord filip21#0257
6. Vaše ingame ime Fico Mijatovic
7. Vaš ID 50532
Dodatne informacije
1.Lider za The ballas gang
2.Razlozi zašto bih želio biti lider ove specifične organizacije su:
1.Iskustvo bio sam u mnostvo bandi svuda sam ulozio maksimalan rad i trud i puno postovanje prema svim clanovima, postovo sam pogotovo vece cinove i napredovo sto je to bilo maksimalno moguce.
2.Pokazivanje zainteresovanost prema svim clanovima i kao lider ja bi se ponaso kao njihov najboljj prijatelj koj bi im pomogo u svim situacijama.Ma kakve god bile i teske i lake.
3.Posvecenost poslu u org. sto je to maksimalno moguce i radio bih to sa ljubavlju i srecom prema poslu org.
Mislim da ova org.zsluzuje je to.
3.Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Pa mislim da trebamo da postujemo jedne druge makar bili veci ili mani cinovi i da budemo svi kao jedan.
Redovan odlazak na dogadjaje jer nas tu sve povezuje u jedan sjajan tim trebamo da pokazemo da smo svi ko jedan jer tu je ukljucena i komunikacija i rad i trud.
Da se ceni necijk rad i trud i aktivnost i da bude nagradjenk. I ako neko napravi drugu gresku treba mu dati drugu sansu.
Cinovi ( Rankovi)
1.Suspend
2.New Boy
3. Dealer
4. suppiler
5.Shota
6.Grafit team
7.Grafit team leader
8.Corner Boss
9.Trufer
10. O.G.
11.Enforcer