Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Dzoni Bonanza

Player
Player
Joined
Dec 29, 2023
Messages
20
Ime: Dzoni Mulocca
Pol: M
Starost: 25
Rasa:tamna
Nacionalnost: Meksikanac
Mesto rođenja: Mexico , Tijuana
Otac: Robert
Majka: Elena
Težina: 95kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Braon , siva
Tetovaže: Šaka , noge, torso
Prednosti: inteligentan,pametno razmišljanje,dobro obucen u borbama
Slabost: Zivci


Životna priča:
U zagušljivoj vrućini Tijuane, grad je bio poznat po svojoj sirovoj energiji i neizbežnom šarmu ulica. Za Dzonija Mulocce, odrastanje u tom gradu bilo je poput kursa iz kriminala. Rođen je u siromašnoj četvrti, gde je nasilje bilo svakodnevica, a kriminalne bande vodile su igru ulicama.
Dzoni je odrastao s mukom, svakodnevno se boreći za opstanak u surovom okruženju. Njegova porodica nije imala mnogo toga, a Dzoni je brzo shvatio da će morati da se osloni na svoje instinkte i veštine da bi preživeo.
Već u tinejdžerskim godinama, Džoni je postao poznat kao nestašni momak koji se lako upuštao u probleme. Ubrzo je postao deo lokalne bande, gde je brzo napredovao zahvaljujući svojoj hrabrosti i sposobnosti da misli brzo u teškim situacijama.
Kao mladi kriminalac, Dzoni je prošao kroz sve moguće prekršaje, od sitnih krađa do trgovine drogom. Bio je vešt u izbegavanju policije i uvijek je bio korak ispred svojih protivnika. Ali, sa usponom u svetu kriminala, došli su i ozbiljniji izazovi.
Jednog dana, dok je pokušavao da izvede veliku pljačku lokalne banke, Džoni se našao suočen sa žestokim otporom policije. Iako je uspeo da pobegne sa plenom, njegov partner u zločinu nije imao toliko sreće. Uhvaćen je i predao policiji Dzonijev identitet.
Zbog tog incidenta, Dzoni je postao ozbiljan cilj za policiju. Morao je da napusti Tijuanu i zaputi se prema severu, u potrazi za novim prilikama i skrovištima. Tokom narednih godina, putovao je širom Meksika, uvek izbegavajući hapšenje i grabežljive poglede konkurenata.
Ali, život kriminalca nikada nije bio lak. Dzoni je izgubio mnoge prijatelje na putu, ili su završili u zatvoru ili su postali žrtve rivala. Ali, uprkos svim preprekama, Dzoni je nastavio napred.
Konačno, nakon godina skrivanja, Dzoni je uspeo da izgradi svoje carstvo droge na granici sa SAD-om. Bio je poznat kao neko ko nije imao milosti, ali istovremeno je bio poštovan zbog svoje hrabrosti i sposobnosti da održi red u svojim redovima.
Ipak, život kriminalca nikada nije trajao zauvek. Jedne noći, dok je boravio u svom skrivenom imanju, Dzoni je bio žrtva izdaje. Rivalna banda provalila je u njegov dom, i upotrebila brutalnu silu da bi zauzela njegov teritorij.
U pucnjavi koja je usledila, Džoni je teško ranjen. Dok je ležao ranjen, prisećao se svih svojih grešaka i odluka koje su ga dovele do tog trenutka. Shvatio je da je život kriminalca samo privremena iluzija moći i bogatstva.
Na kraju, Dzoni Mulocca je umro u tišini, daleko od svoje rodne Tijuane. Bio je to kraj života jednog kriminalca, čija je sudbina bila zapečaćena još od njegovih prvih koraka na ulicama opasnog grada.


Ishodi:


1. Dzoni se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Dzoni je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Dzoni može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Dzoni može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe
5. Dzonia mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)
6. Dzoni može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

Pazit ce se da se P.D 1.6 pravilo ne prekrsi!
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,696
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom