Sve se vidi u POVu, lice radi amoralnu radnju nad mrtvim telom.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahahahah ic vrijedanje je kakav ooc vrijedanjeSve se vidi u POVu, lice radi amoralnu radnju nad mrtvim telom.
6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 danahahahahahahah ic vrijedanje je kakav ooc vrijedanje
jeste brate ooc vrijedanje hahaahhahaahahahh reko dva puta picke uvrijedio sam te puno oprosti6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
i sta je ub ovdje hahahaah6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
sto nisi pustio do kraja kad si cl napravio nego trimas HAHAHAHASve se vidi u POVu, lice radi amoralnu radnju nad mrtvim telom.
Za UB je dosao admin ig i kaznio vas za panelei sta je ub ovdje hahahaah
mogu utisanje dobit radi toga a ban nikako hoces da okacim pov di radis CL pa da dobis warn dzabe6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
Ajde sto places ovde, nego i tvoji drugari mi placu na discordu u DMja ne placam samo ti kazem a steta nakon svega toga bio lider a i dalje pravila ne znas
bole me kurac videcemo sta ce rec admin po meni ovo nije ban nego mozda neko utisenje jer ja ti nisam sad pljuvo minut ili dvije reko sam ti dve receniceAjde sto places ovde, nego i tvoji drugari mi placu na discordu u DM
Druze procitaj sta pise u pravilo i sve ce ti biti jasnobole me kurac videcemo sta ce rec admin po meni ovo nije ban nego mozda neko utisenje jer ja ti nisam sad pljuvo minut ili dvije reko sam ti dve recenice