Cuje se na snimku kako prica "mrs dju*re jedno" dok sam rekao da me boli k...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Resio te moj brat bajun opasnoCuje se na snimku kako prica "mrs dju*re jedno" dok sam rekao da me boli k...
MG AAHAHAHHAHAAHAHHA, lik dodje presvuce se predamnom i "kaze mi kako ti znas ko sam ja?" dobar dobar. A drugo taj tvoj lik nek kaci slobodno prvi je kreno da vredja itd imam i to snimljeno al necu da kacim jer dzabe sto ce on dobiti ban kad cu i ja a ovde se vidi lepo da vredjas kao prvo kao drugo za rec "retarde" kad sam reko liku jednom sam dobio ban tako da jbg sam si kriv.I da se zna to je IC razgovor bio sto sam ti reko da si djubro IG , nisam ja tebe vredjo oc ko sto si ti jednog lika kad si mi doso na tezgu , radio MG i tako to
posto vidim da ti znas sta sam ja liku reko i znas celu situaciju nesto cu ti sad objasniti, lik je kreno da me udara i ja sam mu reko "retarde sta radis" i dobio ban posle toga i od tad me ne zanima dal cu dobiti ban za bilo sta jer imam zivot za razliku od vecine igraca na ovom serveru cak sta vise ni ne igram aktivno kao prvo.Pa ovo je ic vredjanje bilo bre , nauci pravilo za šta me kačiš 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana. to nije bilo OOC , nego IC , a ti sto si njemu reko da je RTD e to je OOC !!!!