Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48684
Players nickname
Fujibayshi Nagato
Suspect ID
54786
Date of violation
Mar 17, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/jFTfbCLBWrU

Gmaz

Player
Player
u famu nisi 3, 4 dana i radfis proglemem, baitas, lazes okolo ljude da mi njih vredjamo pa ih molis, odajes tajne fama to su te izdali tvoji trenutni "drugovi", ti si ispacen za parašute ne isplati se lagati

Gmaz

Player
Player
Malo pre sam bio kod fema Yamaguchi clan sami su rekli da dolazi te I lazete kad sami znate da dolazite kradete panele njima I sicilianu s Kojima ste bili u femu
onda sigurno nemas nista protiv da odes sa nama ispred yamaguchia pa da pitamo a?

Kody Nagato

Player
Player
Ako imas kakve dokaze i povove slobodno kaci jedes govna cim zines i to od kad si uso kod nas kvaris svim ljdima RP nije ni cudo sto si samo ti izbacen iz fema nemoj da ukljucim ostale familije u razgovor takoder zbog tebe sa sicilian nemamo savez jer si ti iso i krao im panele dok sam ja govorio da to ne radis apsolutno nista nisi sluso plus isto cu zvat leadera iz familije born to kill dje ima ponovoe sa luke dje si se timo sa drugim familijama za padobrane a i ima povove dje i njih takoder baitas nemoj previse da seres jer jedes govna cim zine dokaza je malo milion a ti samo seres

Kody Nagato

Player
Player
Ti konstantno govoris da smo im mi krali panele a jedino ko ie krao panele si bio ti ahahahah nemoj da ukljucim sve clanove fama ovdje

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Zalba povucena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom