Smatram da moj privatan posao koji sam radio, radim ili bilo sto, ne treba da bude dio ove igre. Ali okej, zelim da se kazni to.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja nzm koliko pumpi ima u ovom gradu od svih se nasao prozvanimSmatram da moj privatan posao koji sam radio, radim ili bilo sto, ne treba da bude dio ove igre. Ali okej, zelim da se kazni to.
Off topic komentari koji nemaju veze sa zalbom, zelim da se kazne.ja nzm koliko pumpi ima u ovom gradu od svih se nasao prozvanim
druze ja sam se sprdo jer ima 30 pumpi to sto ne shavatas sarkazam ili sprdnju to je drugo otkud ja znam da si se ti pronasao u tomeTaj forum ratnik o kome pricas nikad nikog ne postavlja na forum. Tebe cu vrlo rado i tvog lidera![]()
Samo pusti admine da rade svoj posao.druze ja sam se sprdo jer ima 30 pumpi to sto ne shavatas sarkazam ili sprdnju to je drugo otkud ja znam da si se ti pronasao u tome
Mozes li na mom povu edit poruku koju si napisao kao i na forumu sto mozes?wtf sto si se pronasao u tome