Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected unban appeal G.P 3.1 I Denza Washingtonn

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6790
Players nickname
Neni Lem
Administrators nickname
Denza Washingtonn
Date
Mar 18, 2024
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3X6xRfIcG0A&t=3s

nenilem000

Player
Player
Pisem vam ove resi s iskrenom namerom da razjasnim nedavni incident koji se desio ingeim zbog naseg Discord serveru. Shvatam da sam prekrsio pravilo o vredanju, posebno u vezi sa situacijom oko 3.1 generalnog pravila.
Ja sam pricao na discord sa ljudima iz mojeg fem,gde sam se iznervirao sa komsije kao sto u prvom video mozete videti da gleda od kola na kola ide i gleda ko je vlasnik sto automatski pije magnezijum.
Rec na r koju sam rekao sam je rekao ljudima iz mog fema sto su bili sa mnom na discord,ali to se culo i in game zato sto je meni namesceno da in game pricam drzajuci alt i kad al tabam meni zna da se cuje sta pricam
Stoga, zelim da izrazim iskreno izvinjenje svima koji su se osetili povredjeno mojim postupkom
Hvala vam na razumevanju,voleo bih dobiti unban ako moze da bi nastavio sa igranjem na ovom projektu

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
Decko bi stvarno trebao dobiti unban zato sto je to rekao nama jer smo svi bili na discordu i zbog toga sto smo ih pucali bez brojanja. To jest meni je rekao sto je bio jako ljut na mene zbog toga i kao sto je je on prica na alt pa ono... Stvarno bi mu kazna trebala biti skinuta...

Bole Shelby

Player
Player
Decko bi stvarno trebao dobiti unban zato sto je to rekao nama jer smo svi bili na discordu i zbog toga sto smo ih pucali bez brojanja. To jest meni je rekao sto je bio jako ljut na mene zbog toga i kao sto je je on prica na alt pa ono... Stvarno bi mu kazna trebala biti skinuta...
Slazem se bio sam s njim u pozivu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom