Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija | Derek White | 49079

Rejected
Status
Not open for further replies.

Derek White

Player
Player
Joined
Mar 18, 2024
Messages
4
Organizacija: LSPD



Ime: Derek White
Pol: Muško Starost: 30
Nacionalnost: Amerikanac
Mjesto rodenja: Los Santos
Otac: Darko White
Majka: Jessica Johnson
Tezina/visina:105kg/190cm
Boja ociju: plava
Boja kosa: Braon
Tetovaza: leva ruka
Prednosti: Snalazljiv, bogato iskustvo u pucanju, Pametan
Slabosti: Kratki zivci



Zivotna prica: Derek White rođen je 1. aprila 1994. godine u Los Santosu, živopisnom gradu na obali okeana poznatom po svojoj raznolikosti i bogatoj kulturnoj sceni. Odrastajući u ovom uzbudljivom gradu, Steve je oduvek bio fasciniran raznolikim aspektima života, a posebno ga je intrigirala dinamika kriminalističkih priča koje su se odvijale u okolini. Od najranijeg detinjstva, Derek je pokazivao interesovanje za istraživanje kriminalističkih slučajeva i funkcionisanje pravosudnih sistema. Ova radoznalost je samo rasla kako je Derek odrastao. Nakon završetka srednje škole, odlučio je da sledi svoju strast i upiše kriminalistički fakultet u Los Santosu. Tokom studija, Derek se intenzivno posvetio učenju forenzičkih tehnika, psihologije kriminalaca, kao i pravnih aspekata kriminalističkih istraga. Bio je predan student, uvek težeći ka dubljem razumevanju procesa istrage i njihovog uticaja na društvo.
Nakon uspešnog završetka fakulteta, Derek je započeo karijeru kao detektiv u lokalnoj policijskoj stanici u Los Santosu. Njegova oštroumnost, analitičke sposobnosti i predanost poslu brzo su ga izdvojile među kolegama. Brzo je postao ključni član timova koji su se bavili različitim kriminalnim slučajevima, od manjih krađa do ozbiljnih krivičnih dela. Sa svakim novim slučajem, Derek je rastao i razvijao se, neprestano težeći da unapredi svoje veštine i doprinese pravdi. Iako su ga izazovi često stavljali na test, suočavajući ga sa opasnim kriminalcima i složenim istragama, Derek je ostao nepokolebljiv u svojoj posvećenosti da služi pravdi i čini svoj grad bezbednijim mestom za sve građane.


Prica o karijeri: Derek White je započeo svoju karijeru u policijskoj stanici Los Santosa kao mladi, ambiciozni policajac. Počeo je kao patrolni oficir, obavljajući rutinske patrole po gradu i odgovarajući na pozive građana. Iako su njegovi počeci bili skromni, Derek je pokazivao izuzetnu posvećenost poslu i brzo je sticao poverenje svojih nadređenih i kolega. Njegova oštroumnost i analitičke sposobnosti ubrzo su ga istakle među kolegama, što je rezultiralo njegovim napredovanjem kroz redove. Postao je deo istraživačkih timova koji su se bavili složenim slučajevima, od sitnih prekršaja do teških zločina. Derek je pokazao izuzetnu veštinu u vođenju istraga i rešavanju slučajeva, zbog čega je postavljen na mesto komandira patrolnog osoblja u relativno kratkom roku. Kao komandir patrolnog osoblja, Derek je bio odgovoran za koordinaciju timova patrolnih oficira, nadgledanje njihovog rada na terenu i osiguravanje poštovanja zakona. Njegova sposobnost vođenja tima i donošenja brzih, ali mudrih odluka, činili su ga cenjenim liderom među kolegama i poštovanim autoritetom među građanima Los Santosa. Međutim, uprkos svom uspehu i poštovanju koje je stekao, Derek je postao sve više frustriran ograničenjima i birokratijom koja je često sprečavala pravdu da bude dostignuta. Počeo je sumnjati u efikasnost pravnog sistema i počeo se povezivati sa sumnjivim ličnostima iz podzemlja Los Santosa. Njegova frustracija i razočaranje postepeno su prerasli u gorčinu, a njegov moralni kompas se polako počeo gubiti. Pod uticajem korumpiranih pojedinaca, Derek je postao sve skloniji prihvatanju mita i korupciji kako bi ostvario svoje ciljeve i osigurao ličnu korist.



ishodi: -Derek može da podiže oružje sa poda, veže, vuče, leči, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci (ne puškom).
-Derek može da onesvesti/uradi atentat na kolegu kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelju/doušniku.
-Derek može da pljačka i sarađuje sa bandama i kriminalnim grupama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
-Derek može potražiti kameru i slomiti istu kako kolegama tako i civilima (upotrebom me do i try komande).
-Derek može ukloniti poternicu ili očistiti dosije osobi bitnoj njemu.
-Derek može ići u 2v1 zbog bogatog iskustva u pucanju.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom