Postovana administracijo, ovog puta sam pripremio dovoljno materijala na kojem se vidi Bug Abuse od strane (56043). Naime osoba sam koja je u trenutku desavanja imala pristup discord pozivu (streaming-u). Naime na slici 1(1 hosted at ImgBB) pokazivao rekao je osobi da ce joj pokazati kako proci kroz zid.Na slici 2(acctually2 hosted at ImgBB) se vidi kako osoba postavlja stolicu kroz ogradu, te na slici 3(2 hosted at ImgBB) se vidi kako sjeda na tu (predhodno spomenutu) stolicu te na taj nacin prolazi kroz zid. Posto sam ove slike dobio od Agenta koji inace pronalazi/razotkriva ljude u svrhe videozapisnih materijala slike su cut-ovane, ali drugi Agent mi je povjerio slike sa discord stream-a. Evo tih slika; pre vracanja stolice kroz zid (3 hosted at ImgBB), te nakon prolaska kroz zid (vec spomenutom stolicom) (4 hosted at ImgBB). Nadam se da je ovo dovoljno dokaza nazalost nismo jos u mogucnosti dostavljati video materijale, no po pricama smatra se da osoba (56043) jer prebacila preko 26m u jednom danu (mozda nije istina ali je osoba to bila, jednom prilikom izjavila).