By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sto dises brate tako sta ti jeSve u POV-u, govori da ce mi doc u grad gdje zivim + razotkriva gdje zivim, samim time je IRL Threating + doxing, volio bi da se adekvatno kazni.
Ako seniorima treba neka potvrda da tu zivim, nije problem dostavit dokaz.
Slicna stvar je ovdje gdje mi je covjek prijetio, evo zalbe gdje je slicna stvar prihvacena isto moja zalba Approved - Doxing + IRL prijetnje | ID 4977
"Aj docu ja u Zadar pa cemo vidjet" Mislim da sa ovom recenicom nisi mislio dolazit kod nikakve rodbine, svi znamo znacenje iza toga sto si rekao, administracija zna sto radi, a ti nemoj pokusavat lagat jer ti uspjet nece ❤❤Podrzavam da se decko banuje ipak je pre velika pretnja bila pokazati da se dolazi u Zadar.... a kot koga i zbog cega??? Mozda se ima rodbina tamo??? neka se zalba Carlosa Armoneta je odbijena iako su mu rekli doci na pumpu {na kojoj radi} i "popiti" pice s njim sto je isto doxing i IRL Threating pa je odbijena hvala... Al treba ga se banuje ipak se jadan Don prepao..
Brate sto dises tako sta ti jepovlacim