Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija | Mosa Pucko | 19930

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mosa Pucko

Player
Player
Joined
Sep 4, 2023
Messages
18
Ime: Moša
Starost: 32
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Stajkovce
Pol: mužijak
Boja očiju: zelene
Boja kose: seda
Tetovaže: po celom telu
Prednosti: snalažljiv,covek od akcije,inteligentan
Slabost:lak na obaraču


Moša Pućko je rođen u selu Stajkovce, smeštenom u srcu Srbije. Odrastao je kao stidljivo, ali istovremeno odlučno dete, okružen ljubavlju svoje majke Gordane. Njegova mladost bila je obeležena izazovima, posebno nakon što ga je otac napustio dok je još bio dečak. Ta rana iz detinjstva uticala je na Mošinu odlučnost da postane neko ko će činiti dobro u svetu, bez obzira na izazove koje je morao da savlada.

Već u svojim tinejdžerskim godinama, Moša je pokazao izuzetne fizičke sposobnosti i sklonost ka avanturama. Međutim, te sklonosti nisu uvek bile usmerene ka pozitivnim aktivnostima. Bio je deo lokalne bande koja je činila sitne prekršaje i bavila se sumnjivim aktivnostima. Ali čak i u tom sumornom okruženju, Moša je negovao duboko ukorenjen osećaj pravde i želju da čini dobro.

Nakon što je završio srednju školu, Moša je osetio potrebu za promenom. Odlučio je da napusti svoje staro okruženje i započne novi život u potrazi za boljim sutra. Put ga je odveo u Ameriku, gde je, suočen sa novim izazovima i mogućnostima, počeo da gradi svoju budućnost.

U Americi, Moša je radio različite poslove kako bi preživeo. Bio je vozač taksija, radnik na građevini, čak je radio i u restoranu brze hrane. Ali čak i dok se borio sa svakodnevnim izazovima, nije izgubio svoj san o tome da postane deo nečeg većeg, nečeg što će ga ispuniti i dati mu svrhu.

Jednog dana, dok je slučajno naleteo na patrolu policije koja je intervenisala u incidentu, Moša je osetio snažan poziv da se pridruži redovima policije. Ta epizoda probudila je u njemu osećaj odgovornosti i želju da koristi svoje sposobnosti kako bi služio svojoj zajednici na najbolji mogući način.


Odlučio je da postane policajac i prijavio se na obuku u San Andreas Highway Patrol (SAHP). Njegova upornost i predanost tokom obuke nisu prošle neprimećeno, i Moša je postao deo elitne jedinice koja se borila protiv organizovanog kriminala.

Tokom svoje karijere u SAHP-u, Moša je pokazao izuzetnu hrabrost i veštinu u suočavanju sa najtežim situacijama. Bio je uključen u brojne operacije hapšenja, često se nalazeći licem u lice sa opasnim kriminalcima. Njegova hrabrost i odlučnost često su bile inspiracija njegovim kolegama, a njegova sposobnost da ostanu smiren i fokusiran u stresnim situacijama činila ga je dragocenim članom tima.

Iako je Moša bio poznat po svojoj neustrašivosti u borbi protiv kriminala, njegova suština nije bila samo u tom aspektu njegovog života. Van posla, Moša je bio posvećen porodici i prijateljima. Voleo je provoditi vreme sa svojom majkom i pomažući drugima u svojoj zajednici. Njegova toplina i požrtvovanost činili su ga voljenim među svima koji su ga poznavali.

Moša Pućko je više od običnog policajca - on je simbol hrabrosti, predanosti i integriteta. Njegova priča je inspiracija za sve koji veruju u snagu pojedinca da stvori pozitivnu promenu u svetu.


Ishodi:
1- Moša može da vozi,veže,vuče,pruža prvu pomoć,otvara PDA i skuplja stvari sa poda dok u ruci drži pištolj
2- Moša može od privedenih lica da trazi da mu predaju bilo koje oruzje,municiju,pancire drogu i novac do (100k)
3- Moša je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje.Kolegu koji ga uhvati u korupciji može opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.
4-Moša može da učestvuje u akcijama sa kriminalnim bandama i porodicama,odredjene pušta na slobodu i oblači se u njihovu odeću a u slucaju ne saradjnje muciti kako bi sakupljao dokaze
5- Moša može koristiti i prodavati sva ilegalna oruzja koja ima na crnom trzistu(ne od organizacije)
6-Moša može bilo kome očistiti dosije i ukloniti poternicu.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom