Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51519
Players nickname
Ivan_Wiick
Suspect ID
18722
Date of violation
Mar 21, 2024
Time of violation
2:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=589-kfMziLI

Lav Montana

Player
Player
okaci ceo pov gde sam ti 2 puta brojao i ne treje mu pov 1 ceo minut ne sme prihavtiti

Ivan Wick

Player
Player
Prijatelju ne znam kojim se lazima vodis ali kako te nije sramota kacit cu ja pov od sat vremena ako oces al ti tu nista neces dobit... A ti kad si tako opasan de okaci svoj pov da vidimo to brojanje, a sto se tice snimanja, snimanje preko geforce expirience, pozdrav brate

Lav Montana

Player
Player
nemam 2 warna decko ne znam ocemu pricas i kako si to zagljucio, ne smimam nepotrebne stvari, samo evente. Oakci ceop pov

Lav Montana

Player
Player
Dzabe ti sve svakako i tvoje lazi ne njoci ne traje ti pov koliko treba da traje pogledaj pravila za podnosenje zalbi <3

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije!
Rok za dostavu 16h

Ivan Wick

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije!
Rok za dostavu 16h
evo duzi pov ali ja ne vidim apsolutno nikakvu potrebu za zahtjevanjem duzeg pova kad je sve apsolutno jasno da mi je tip dosao sa ledja i odmah pucao, nije mi jasno zasto administracija sama sebi zadaje dupli posao sa ovim jednostavnim i cistim primjerima krsenja najosnovnijih pravila...a ako toliko vjerujete njemu zahtjevajte od njega pov gdje mi broji pa da i ja to vidim ma da nisam dozivio

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 18722 dobit će kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom