Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54558
Players nickname
Mihajlo Zaze
Suspect ID
21867
Date of violation
Mar 21, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/637518/

Vranjanaccx

Player
Player
igrac kaci svoje clanove (zamenike) za kradju iz skladista ukoliko mu nedaju novac i sa time zloputrebljava svoje zamenike i radi blekmailing, ja kao zamenik delio sam municuju i puske clanoivima te porodice i preneo sam iz dana u dan po koji milion njemu kako bi mu pomogao za fam sve ovo mozete videti u logovima, mene je okacio prvo zato sto sam mu lefto fam jer nisam hteo da me ucenjuje neko i ta zalba verovatno nmece da uspe pa je pokusao da me okaci za g.p.1.1
evo dokaze

Light Yagami

Player
Player
Nikola mislim da od ovoga ne mozes pobeci. Ti sto blackmailujes svoje clanove familije stvarno ti je doslo vreme da prestanes. Kranje je vreme za administraciju da decku daju bananu.

Huneki Coast

Player
Player
ma jebem mu ja kidarsko pleme ja na njega nabijem ga na kurac sve to zivo i divo treba da se banuju sa server ja da sam na tvoe mesto izvadio bi kurac poceo bi da ga mletim posred cela da ne zna kinder gde se nalazi od 20 cm crnacki sto ga imam.

*Antonio Vuk*

Player
Player
Cist blackmail i jos brise poruke iz OC razgovora na diskordu da nebi imali dokaze da blackmailuje.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Ne moze niko da zloupotrebi pravilo , Lider fama ima pravo da okaci svakog clana al mi smo tu da utvrdimo dal je prekrsen GP 6.22 ili nije
Takodje svaki igrac moze okacit zalbu za GP 1.1 opet mi smo tu da vidimo jel krsi neko ili ne , niko ko nije kriv nece biti kaznjen !
Takodje zalba nije u ispravnom formatu al eto dao sam vam odgovor svakako

Odbijeno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom