kacim doticnog lazu poznatog tragomira tespica koji je toxican igrac koji ovaj projekat nikad nije video
vec jednom mu je administracija progledala kroz prste sto se ovog pravila tice ali doticni nije prestao
sto se u samom postavljanju zalbe na njega gospodin mone shuxna koji daje veliki doprinos ovom projektu
bio je primoran da okaci gospodina jer nije mogao da veruje sa kakvom osobom ima posla
ovo su sve kazne posle toga koje je imao i jos mnogo in game mislim da ceo projekat zna da mu ovde nije mesto
nisam mogao vise da postavljam koliko momak ima kazni a in game strasno !
vec jednom mu je administracija progledala kroz prste sto se ovog pravila tice ali doticni nije prestao
sto se u samom postavljanju zalbe na njega gospodin mone shuxna koji daje veliki doprinos ovom projektu
bio je primoran da okaci gospodina jer nije mogao da veruje sa kakvom osobom ima posla
Reviewed - Konstantno krsenje praliva | ID : 21837
Decak ocito ne postuje pravila u glavnom krsi FearRP i CL nije ni to problem da ne dolazi vise puta dnevno na paneli kod moje kuce i smara za jednu bateriju, a posle kad me sretne u grad kurci se kako je ukrao tu istu bateriju. Mislim da ima dovoljan broj prekrsenih pravila u periodu od mesec...
gta5grand.com
ovo su sve kazne posle toga koje je imao i jos mnogo in game mislim da ceo projekat zna da mu ovde nije mesto
Approved - GP 6.15 | 21837
ZNachi idem do pumpe da kupim popravka lik staje ubija me i krade mi vozilo hteo bih da se jail lik i da mi se daju pare za to posto ne planiram ja da placam 500k za neko sto krsi pravila.
gta5grand.com
Approved - Fear rp | 21837
Vratio se najaci ratnik forum i samo da znaju ovi zbunari da ce jedna baterija skupo da ih kosta. Zelim da se ovaj deckic propisno kazni za nepostovanje pravila grada. Fala Vas forum ratnik MONE
gta5grand.com
Approved - Fear rp | 21837
Vratio se najaci ratnik forum i samo da znaju ovi zbunari da ce jedna baterija skupo da ih kosta. Zelim da se ovaj deckic propisno kazni za nepostovanje pravila grada. Fala Vas forum ratnik MONE
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | 42945
konstanto vredjanje u cc i kada me sretne, pored toga mnogo prekrsenih pravila.
gta5grand.com
Approved - CL I 21837
Molim vas samo da obratite paznju na ovog igraca konstantno krsi pravila u zadnjih mesec, mesec i po dana.
gta5grand.com
Approved - CL I 21837
Molim vas samo da obratite paznju na ovog igraca konstantno krsi pravila u zadnjih mesec, mesec i po dana.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I 44559 + 21837
Sve se vidi u POV-u. Pogledaj te celi snimak do kraja, ubijaju i drugara bez brojanja koji je dosao kasnije.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I 44559 + 21837
Sve se vidi u POV-u. Pogledaj te celi snimak do kraja, ubijaju i drugara bez brojanja koji je dosao kasnije.
gta5grand.com
nisam mogao vise da postavljam koliko momak ima kazni a in game strasno !